Apple AirPods Pro (andra generationen) med MagSafe-fodral (USB-C)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

AirPods Pro har upp till 2× mer aktiv brusreducering, transparens och nu adaptivt ljud som automatiskt anpassar brusreduceringen så att du får bästa ljudupplevelse beroende på var du är och vad du gör under dagen. Levereras med USB-C-kabel. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

JBL Live Pro 2 Brusreducerande trådlösa hörlurar Svart

JBL Live Pro 2 är helt trådlösa hörlurar med exceptionellt JBL Signature Sound och upp till 40 timmars speltid. True Adaptive brusreducering justeras automatisk efter omgivningen, för att stänga ute störande ljud och ge dig bästa möjliga ljudupplevelse. Smart Ambient gör dig uppmärksam på din omgivning, för att ta del av trafikinformation, eller för konversationer utan att behöva ta ur hörlurarna. Blixtsnabb snabbladdning ger dig 1 extra timme musik på bara 15 minuters laddning.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024