Apple AirPods Pro (andra generationen) med MagSafe-fodral (USB-C)

Jämför produkt Apple AirPods Pro (andra generationen) med MagSafe-fodral (USB-C) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Apple AirPods Pro (andra generationen) med MagSafe-fodral (USB-C) i kategorin Noise cancelling-hörlurar här hos oss.

Produktinformation

AirPods Pro har upp till 2× mer aktiv brusreducering, transparens och nu adaptivt ljud som automatiskt anpassar brusreduceringen så att du får bästa ljudupplevelse beroende på var du är och vad du gör under dagen. Levereras med USB-C-kabel. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Noise cancelling-hörlurar från andra varumärken

Supra Nero-TX Pro ANC Vit

Noise cancelling-hörlurar från Supra

Utforska allt inom Noise cancelling-hörlurar från Supra.
Apple AirPods Pro (andra generationen)

Noise cancelling-hörlurar från Apple

Utforska allt inom Noise cancelling-hörlurar från Apple.
JBL Live Pro 2 Brusreducerande trådlösa hörlurar Svart

Noise cancelling-hörlurar från JBL

Missa inga bra priser på Noise cancelling-hörlurar från JBL.

Se gärna också

JBL Tune Flex Brusreducerande hörlurar Vit

JBL Tune Flex är helt trådlösa hörlurar med exceptionellt JBL Pure Bass Sound och upp till 32 timmars speltid. Ergonomisk och vattentålig design (IPX4) för komfort hela dagen och i alla väder. Klara och tydliga samtal med hela 4 mikrofoner. Och med aktiv brusreducering och Smart Ambient-teknik väljer du om du vill stänga ute världen eller hur mycket av din omgivning du vill höra – perfekt i trafiken och på stan. Blixtsnabb snabbladdning ger dig 2 extra timmar på bara 10 minuters laddning.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023