Nätverkskort USB till Ethernet

5 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Nätverkskort USB till Ethernet, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Nätverkskort USB till Ethernet. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Nätverkskort USB till Ethernet går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Filtrera varumärke
Sortera

Nätverkskort USB till Ethernet

Hitta produkter inom kategorin Nätverkskort USB till Ethernet till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Nätverkskort USB till Ethernet.

Nätverkskort (eng. Network Interface Card, NIC) är inom datortekniken en anslutning som används för att koppla samman och utbyta information med andra datorer på ett nätverk. Nätverket kan vara lokalt eller anslutet till ett bredbandsnät. Nätverkskort kan vara instickskort, USB-enheter eller integrerade i moderkortet. Den dominerande typen av trådbundna nätverkskort är av typen ethernet. Det finns två typer av nätverkskort, trådlösa och trådbundna. Det trådlösa tar mer och mer över marknaden men har sin begränsning i hastighet, räckvidd samt säkerhet. Idag har trådlösa nätverk normalt upp till 150 Mbps i bandbredd och ett hundratal meters räckvidd. Trådbundna nätverk är idag de i särklass vanligaste, där hastigheterna vanligtvis varierar mellan 1,10, 100 och 1000 Mbps.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
TP-Link UE306