Sidan innehåller annonslänkar

Airbike / Assault bike | Motionscykel med luftmotstånd

Beställ Airbike / Assault bike | Motionscykel med luftmotstånd på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Airbike / Assault bike | Motionscykel med luftmotstånd inom kategorin Motionscykel.

Produktinformation

Modern Airbike / Assault bike - Motionscykel med luftmotstånd Trekkrunners senaste motionscykel är en nytänkande modell som kallas airbike / assault bike. Med hjälp av fläkthjulet skapas motståndet av luften - ingen motor behövs.

Trampa snabbt för mer motstånd och sakta ner för att minska motståndet. Airbiken är som en kombination av en crosstrainer och en vanlig motionscykel, då du tack vare handtagen kan träna både armar och ben.

Denna typen av motionscyklar är mycket populär inom crossfit eftersom den ger dig möjligheten att träna fler muskelgrupper än vad du kan på en vanlig träningscykel. Vill du förbränna mer och träna hårdare är denna airbike för dig! Luftmotstånd Det finns ingen motor som bestämmer hastigheten, utan det är helt upp till dig

Ju fortare du trampar desto högre motstånd. I och med att du själv styr hastigheten är denna motionscykel optimal för intervallträning.

Ju mer tränad du blir desto snabbare kan du trampa, på så sätt finns det ingen begränsning i hur hårt du kan träna med en airbike. Klimatsmart motionscykel - kräver ingen elförsörjning Då denna träningscykel drivs av luftmotstånd och saknar motor krävs ingen elanslutning.

Det enda som driver cykeln är din egen kraft. Då den saknar avancerade elektroniska komponenter krävs i princip inte heller något underhåll.

Displayen drivs av batterier. 7 olika träningsprogram För att du ska kunna träna varierat har motionscykeln sju olika träningsprogram.

Du väljer enkelt något av dessa genom att trycka på de tydliga knapparna som sitter bredvid displayen. Intervaller, kalorimål eller distansmål är exempel på några av programmen.

Vare sig du vill komma igång med träningen eller är van vid hård träning är denna motionscykel för dig, då du kan anpassa träningsintensiteten utifrån dina förutsättningar och öka den i takt med att du får bättre kondition. Tydlig display Motionscykeln har en tydlig LED-display som mäter hastighet, tid, distans, watt, rpm och brända kalorier.

Smart utformning Motionscykelns mått är (L x B x H) 1293 x 592 x 1229 mm och den väger 49 kg. Maximal användarvikt är 150 kg.

Pedalerna är utrustade med kraftiga spännen så att du kan trampa på säkert. Det finns två pegs du kan stå på om du bara vill träna överkroppen och låta benen vila.

Sitsen är läderklädd och fylld med skumgummi. Vi rekommenderar att en skyddsmatta placeras under träningscykeln för att skydda golvet.

Låga priser utan mellanhänder Trots att detta är en modern och kvalitativ modell kan vi hålla lägre priser än andra butiker. Det beror på att vi köper i stor kvantitet direkt från tillverkande fabrik utan fördyrande mellanhänder (som lägger påslag på priset - ofta i flera led), samtidigt som vi håller låga egna marginaler.

Detta gör att vi kan pressa priset maximalt till dig som konsument, utan att tumma på kvaliteten. Svensk bruksanvisning Bruksanvisning på svenska medföljer då vi är ett svenskt företag.

Produktbeskrivning

En motionscykel är en träningsmaskin som efterliknar rörelsen av cykling. Det är en av de mest populära träningsmaskinerna för både gym och hemmabruk.

Fördelar med att ha en motionscykel hemma

  • Bevara hälsan: Regelbunden träning på en motionscykel kan hjälpa till att minska risken för hjärt-kärlsjukdomar, diabetes och övervikt.
  • Bekväm träning: Du kan träna när som helst på dagen, utan att behöva lämna hemmet eller anpassa dig efter öppettider på gym.
  • Låg påverkan på leder: Cykling på en motionscykel är en lågimpactträning, vilket betyder att det är mindre belastande på leder än andra träningsformer.
  • Motiverande träning: Många moderna motionscyklar har funktioner som gör träningen mer motiverande, t.ex. träningsprogram, virtuella banor och integrerade ljudsystem.
  • Effektiv träning: Motioncykling är en effektiv träningsform som kan hjälpa till att bränna kalorier, förbättra konditionen och stärka musklerna i benen och kärnan.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023