Sidan innehåller annonslänkar
Morphsuits

Tomte Piggyback Maskeraddräkt

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Tomten är ju menad att bära runt på paket till alla världens barn, inte på vuxna människor som ska dricka alkohol och dansa till hög musik. Men tiderna ändras, så det är väl klart att även tomten ska få ta en paus från sitt årslånga arbete och få röra sig till musiken. Att ha en personlig tomte är ju aldrig helt fel heller, speciellt inte när han går och bär på en vart man än vill.

Här har du en rolig dräkt inför maskeradfesten eller julfesten. Tomte Piggyback Maskeraddräkt ger illusionen av att du bärs runt på tomtens axlar.

Kommer i en one-size (vuxenstorlek).

Observera att du måste stoppa upp delar av dräkten med egen fyllning för att uppnå samma resultat som på produktbilden, exempelvis med tidningspapper!


Jämför produkt Tomte Piggyback Maskeraddräkt online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Tomte Piggyback Maskeraddräkt i kategorin Morphsuits här hos oss.

Kategori: Morphsuits
Artikelnummer: 39333-1
Visa fler