Sidan innehåller annonslänkar

TP-link Deco X50-PoE AX3000 3-pack

Jämför produkt TP-link Deco X50-PoE AX3000 3-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten TP-link Deco X50-PoE AX3000 3-pack i kategorin Mesh här hos oss.

Produktinformation

TP-link Deco X50-PoE är ett paket med Wifi 6-mesh-noder som tillsammans skapar ett heltäckande och sömlöst trådlöst nätverk. Stöd för PoE för att strömförsörja noderna enbart via en nätverkskabel med kompatibel PoE-switch, exempelvis (60980).

AI-baserad mesh optimerar automatiskt ditt nätverk för bättre prestanda, räckvidd och tillförlitlighet. Kan vägg- och takmonteras via medföljande fästen.

Täcker upp till 600 m² och är kompatibel med övriga mesh-noder i TP-link Deco-familjen. Utrustad med TP-link HomeCare för extra säkerhet. .

Se gärna också

Asus RT-AX92U Trådlös router AX6100 2-pack

Asus RT-AX92U är en Wifi 6 Tri-band-router med stöd för upp till 6000 Mb/s i överföringshastighet. Routern kan överföra upp till 4804 Mb/s via Wifi 6 samt 4333 Mb/s via Wireless AC. Tack vare ett extra 5 GHz-band kan routern samtidigt överföra 867 Mb/s till andra Wireless AC-enheter eller användas som dedikerat backhaul band i ett Aimesh-system. Wan-länkaggregering gör det möjligt för anslutningar upp till 2 Gb/s till routern. Ökad säkerhet med AiProtection Pro från Trend Micro med översikt och föräldrakontroll via app.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Hemmakontoret

Hemmakontoret från iiglo

Se alla produkter
Kamera

Kamera från GoPro

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från MSI

Se alla produkter
Laddare

Laddare från Ecoflow

Se alla produkter