Sidan innehåller annonslänkar

TP-link Deco X50-PoE AX3000 2-pack

Beställ TP-link Deco X50-PoE AX3000 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten TP-link Deco X50-PoE AX3000 2-pack inom kategorin Mesh.

Produktinformation

TP-link Deco X50-PoE är ett paket med dubbla Wifi 6-mesh-noder som tillsammans skapar ett heltäckande och sömlöst trådlöst nätverk. Stöd för PoE för att strömförsörja noderna enbart via en nätverkskabel med kompatibel PoE-switch, exempelvis (60980).

AI-baserad mesh optimerar automatiskt ditt nätverk för bättre prestanda, räckvidd och tillförlitlighet. Kan vägg- och takmonteras via medföljande fästen.

Täcker upp till 420 m² och är kompatibel med övriga mesh-noder i TP-link Deco-familjen. Utrustad med TP-link HomeCare för extra säkerhet. .

Se gärna också

TP-link Deco BE85 Mesh-router med Wifi 7 BE19000 1-pack

TP-Link Deco BE85 är en mesh-router med den senaste Wifi-standarden Wifi 7, som tillåter extrema hastigheter fördelat på 6 GHz-, 5 GHz- och 2,4 GHz-banden. Avancerad AI-baserad Mesh som optimerar kommunikationen till dina enheter för en responsiv och kvalitativ nätverkssignal. Kan anslutas till flera Deco-enheter i Deco-familjen för sömlös nätverksuppkoppling i hela hemmet. Utrustad med dubbla 2,5 Gb/s WAN/LAN-portar och dubbla 10 Gb/s-portar där en är en kombinerad SFP+/RJ45. Levereras i 1-pack.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Nätverksswitch

Nätverksswitch från Ubiquiti

Se alla produkter
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Arlo

Se alla produkter
Drönare

Drönare från DJI

Se alla produkter
Philips Hue

Philips Hue från Philips Lighting

Se alla produkter