Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Technic Monster Jam El Toro Loco 42135

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

El Toro Loco (42135) är en av de mest ikoniska bilarna från Monster Jam, som alltid levererar en spännande uppvisning. Nu kan barn från 7 år återskapa sina favoritmonstertruckar i LEGO form med den här actionspäckade byggleksaken.

Fans av den välkända bilen kommer att älska hornen, nosringen, tänderna och eldgrafiken – precis som på originalet. Barn kan använda pull back-funktionen för att skicka iväg bilen i full fart eller bygga egna ramper för att återskapa coola trick.En 2-i-1-leksak för ännu mer lekDet finns massor att upptäcka i detta byggset.

När barn vill ha en ny utmaning kan de bygga om monstertrucken till en Rock Racer med pull back-funktion. Terrängfordonet har dessutom en autentisk säkerhetsbur i hytten.Inspirera morgondagens ingenjörerLEGO Technic världen erbjuder en fantastisk introduktion till ingenjörskonst och teknik för unga LEGO fans, med fordon som både ser ut och fungerar som i verkligheten .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024