Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Super Heroes Väktarnas skepp 76193

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

LEGO 76193LEGO® Marvel Väktarnas skepp (76193) är perfekt för byggare från 14 år som älskar filmerna om Marvel Avengers, eller bara gillar att bygga coola modeller.Bygg- och uppvisningsmodell av Marvel-rymdskeppFans kan återskapa de autentiska detaljerna och den grymma stilen hos ett av de mest ikoniska rymdskeppen från filmerna om Marvel Avengers. Den öppningsbara cockpiten har plats för alla ikoniska LEGO Marvel minifigurer som ingår i setet Star-Lord, Groot, Rocket, Mantis, Thor och en Chitauri-krigare.

Med roliga funktioner som vapenförvaring, dator och en matplats där hjältarna kan dricka kaffe och äta munkar. Ett roterande ställ gör att rymdskeppet kan visas upp i dynamiska positioner för oändliga fantasifulla äventyr.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024