Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Ideas Insektssamlingen 21342

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

LEGO 21342Visa upp spektakulära insekter från olika delar av världen i ditt hem med LEGO® Ideas Insektssamlingen (21342). Setet är en perfekt presentidé till insektsälskare och innehåller detaljerade byggbara modeller i naturlig storlek av en blå morpho-fjäril, en herkulesbagge och en kinesisk bönsyrsa i deras naturliga miljöer.Rörliga uppvisningsmodellerBlå morpho-fjärilen har justerbara vingar med LEGO delar i olika blå nyanser och visas upp med en byggbar blomma och ett honungsbi.

Herkulesbaggen har avtagbara vingar och hanens karakteristiska horn, medan modellen av den fullt rörliga kinesiska bönsyrsehonan även har en nyckelpiga med 7 prickar. Varje modell har separata instruktioner, så du kan bygga på egen hand eller tillsammans med andra.VuxenvänligtVälkommen till din zon.

LEGO set för vuxna är en noggrant utvald samling modeller av högsta kvalitet. Här väntar ett handgripligt byggprojekt på dig, oavsett vad du gillar.

LEGO® Ideas Insektssamlingen (21342) – Koppla av och hänge dig åt din passion för naturen med dessa rörliga uppvisningsmodeller i naturlig storlek av 3 insekter i deras naturliga miljöer Blå morpho-fjäril (Morpho peleides) – Fånga de blå nyanserna och de vita prickarna på fjärilens vingar. Modellen har även ett byggbart honungsbi och en blomma Herkulesbagge (Dynastes hercules) – Bygg världens längsta skalbagge, med avtagbara vingar och det hanens karakteristiska horn Kinesisk bönsyrsa (Tenodera sinensis) – Detta är en detaljerad, rörlig modell av en kinesisk bönsyrsehona.

Modellens byggbara miljö har även en nyckelpiga med 7 prickar Presentidé för insektsentusiaster – Ge detta LEGO® Ideas set med 1 111 delar till dig själv eller till någon annan som älskar insekter och natur Utformat för uppvisning – Den byggbara bönsyrsemodellen är 18 cm hög, 17 cm lång och 16 cm djup Bygg på egen hand eller med andra – Varje modell har separata bygginstruktioner plus ett häfte med fakta om insekterna och mer. I appen LEGO® Builder finns även digitala instruktioner Utvalt av LEGO® fansen – Denna uppvisnings- och samlarmodell för vuxna är ett av många olika LEGO Ideas set som skapats av en fandesigner, röstats fram av LEGO fans och tillverkats av LEGO Koncernen Testad kvalitet – LEGO® klossar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är enkla och säkra att sätta ihop Säkerheten först – LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras noggrant för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024