Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Friends Sjöräddningscenter 41736

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

LEGO 41736Barn från 7 år som älskar djur kan iscensätta havsberättelser med leksetet LEGO® Friends Sjöräddningscenter (41736). Setet innehåller 3 minidockor och 2 havsuttrar, en sjöhäst och en havssköldpadda, plus massor av tillbehör för att inspirera till låtsaslek.

Barn kan använda vattenskotern för att åka in till bryggan och sedan gå in för att tvätta, röntga och mata uttrarna. Efteråt kan de hjälpa uttrarna att glida ner i rehabiliteringsområdet.

När uttrarna mår bra igen kan de simma tillbaka ut i havet. Setet innehåller tillbehör som en flytväst, nappflaska, walkie-talkie, skattkista, kamera, dator, mikroskop, spruta och röntgenapparat.Ännu mer skojBarn kan njuta av ett enkelt och intuitivt byggäventyr med appen LEGO Builder, där de kan zooma in och rotera modeller i 3D, spara set och hålla reda på sina framsteg.Lär känna Heartlake Citys nya generationInspirera barn att utveckla sina passioner när de utforskar den nya LEGO Friends världen med massor av olika karaktärer.Rollekar med sjöräddning för barn från 7 år – Ge djurälskare en rolig överraskning med leksaken LEGO® Friends Sjöräddningscenter (41736)3 minidockor och tillbehör – Setet LEGO® Friends Sjöräddningscenter innehåller karaktärerna Autumn, Leo och Kayla plus 2 havsuttrar, en sjöhäst och en havssköldpaddaTa hand om djurvänner – Barn kan iscensätta berättelser där de räddar och tar hand om havsuttrarna.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024