Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Friends Adventskalender 2023 41758

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

LEGO Friends Adventskalender 2023 41758Överraska fans av LEGO® Friends från 6 år i jul med setet LEGO Friends adventskalender 2023 (41758). Bakom varje lucka finns en minidocka, en mikrodocka eller ett minibygge för att göra nedräkningen till jul extra speciell.En kreativ present till djurälskareDenna adventskalender hyllar husdjuren i Heartlake City.

Barn kommer att älska att upptäcka de olika djuren, minidockorna, minibyggena och tillbehören, som tillsammans skapar den juliga djurlekplatsen. Husdjuren kan leka på lekplatsen eller ta en tur med jultåget.

Barn kan även vara kreativa och hjälpa Leo och Autumn att pynta julgranen.En ändringsbar julscenKalendern har en lekmatta och olika moduler som kan sättas ihop och flyttas om för att skapa en lekplats där alla djur kan leka. Barn kan hitta jullådan och pynta julgranen med en mängd olika plattor precis hur de vill.En adventskalender med massor av husdjursaktiviteter – Räkna ner dagarna till jul med LEGO® Friends adventskalender (41758), med byggbara karaktärer, aktiviteter och tillbehörBygg en julig djurlekplats – Barn kan ha roligt när de bygger djurlekplatsen i takt med att de öppnar luckornaFånga julkänslan – Setet innehåller 10 LEGO® Friends karaktärer plus roliga julaktiviteterTimmar av roliga rollekar – Med 24 minibyggen kan barn skapa en mängd olika husdjursäventyr med denna adventskalender med en djurlekplatsEn adventsgåva – Denna kreativa kalender kan ges till barn från 6 år och blir en rolig aktivitet som de kan njuta av under hela december och ännu längreDimensioner – Denna LEGO® Friends adventskalender är 25 cm hög, 37 cm bred och 6 cm djupHeartlake Citys nya generation – I januari 2023 utökades LEGO® Friends världen med nya karaktärer och platser för att inspirera till ännu fler kreativa äventyrGaranterad kvalitet – LEGO® Friends gåvor uppfyller branschens stränga kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop lika lätt varje gångTestad säkerhet – LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024