Sidan innehåller annonslänkar

LEGO City Återvinningsbil 60386

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Setet LEGO City Återvinningsbil (60386) för barn från 5 år har massor av realistiska funktioner, däribland en återvinningscentral med 3 behållare. Bilen har en tippbar plattform för att tömma behållarna och ett höjbart flak för avlastning.

Lägg bara till de 3 minifigurerna och kattfiguren och låt det roliga börja.Tryckta och digitala bygginstruktionerTill setet finns enkla tryckta bildinstruktioner och appen LEGO Builder – en digital bygguide med intuitiva verktyg för att zooma och rotera som låter barn visualisera den färdiga modellen från alla vinklar medan de bygger.Ett bygg- och lekset från LEGO City Fantastiska FordonBarn växer upp med otroliga fordon och maskiner omkring sig, och med byggseten från LEGO City Fantastiska fordon kan de utforska dem på nära håll, med realistiska modeller och roliga karaktärer som inspirerar till obegränsade, fantasifulla lekar. Leksaksåtervinningsbil – Det är roligt att ta hand om miljön med leksetet LEGO City Återvinningsbil (60386), med en återvinningscentral Vad finns i lådan? – Allt barn behöver för att bygga LEGO City Återvinningsbil, plus en återvinningscentral med 3 behållare, 3 minifigurer och en kattfigur Roliga funktioner för barn som älskar realistiska lekar – Barn kan aktivera den tippbara plattformen för att tömma återvinningsbehållarnas innehåll i bilen och höja flaket för att lasta av En LEGO present för varje tillfälle – Ge detta lekset som födelsedagspresent eller överraskning till barn från 5 år Dimensioner – När återvinningsbilen är färdigbyggd är den 8 cm hög, 21 cm lång och 6 cm bred Inga batterier krävs – Detta batterifria lekset drivs av barns fantasi •Tryckta och digitala bygginstruktioner – Barn kan zooma, rotera och se modellen från alla vinklar medan de bygger med appen LEGO Builder för smartphones och surfplattor Barn lär sig genom lek – LEGO City lekset främjar barns lärande med roliga leksaker och karaktärer som inspirerar till fri och fantasifull lek Kvalitetstestade byggleksaker – Alla LEGO delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga med Säkerheten först – LEGO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024