Sidan innehåller annonslänkar

Aarke Carbonator 3 - Mattgrå

Beställ Aarke Carbonator 3 - Mattgrå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aarke Carbonator 3 - Mattgrå inom kategorin Kolsyremaskiner.

Produktinformation

Aarke Carbonator 3 är en nyskapande kolsyremaskin tillverkad av rostfritt stål, i en tidlös mattgrå kulör med varma undertoner. Högkvalitativa och hållbara material kombineras med en unik konstruktion för att förhöja och förenkla din vardag i många år framöver.Används så här1.

Fyll flaskan med vatten till markeringen och fäst i maskinen.2. Tryck ned handtaget och kolsyra ditt vatten tills du hör ett surrande ljud.

Upprepa vid behov för mer bubblor.3. Skruva loss flaskan från maskinen – klart!

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kolsyremaskiner från andra varumärken

Upp till 35% rabatt
Aarke Carbonator 3 - Vit

Kolsyremaskiner från Aarke

Här har vi samlat Kolsyremaskiner från Aarke.
Upp till 17% rabatt
Skare Soda Maker 2 - Ice

Kolsyremaskiner från Skare

Visa produkter inom Kolsyremaskiner från Skare.
Upp till 10% rabatt
MySoda Ruby - White

Kolsyremaskiner från MySoda

Utforska allt inom Kolsyremaskiner från MySoda.
Sodastream Duo - Vit

Kolsyremaskiner från SodaStream

Visa produkter inom Kolsyremaskiner från SodaStream.

Se gärna också

Aarke Carbonator 3 - Koppar

Aarke Carbonator 3 är den första i sitt slag – en minimalistisk kolsyremaskin i tidlös design med en kropp helt i stål. Kommer i blänkande koppar. Aarke har ersatt plasten med högkvalitativa och hållbara material och i kombination med unik konstruktion och design skapat en kolsyremaskin som kommer förhöja och förenkla din vardag en lång tid framöver. Den tredje generationen av vår kolsyremaskin har ett uppdaterat, inkapslat säkerhetsventilsystem och ett nytt CNC-fräst precisionsmunstycke i rostfritt stål.Gör så här: Fyll flaskan med vatten till markeringen och fäst i maskinen. Tryck ned spaken och kolsyra ditt vatten tills du hör ett surrande ljud, samtidigt som trycket släpps från flaskan. Skruva loss flaskan från maskinen – klart!*Var god observera att kolsyrepatron ej ingår.• Premium hushållsprodukter för dagligt bruk• Helt i rostfritt stål• Den smäckraste kolsyremaskinen på marknaden• Unikt säkerhetssystem• Passar alla kolsyrepatroner från alla större märkenDesign med kvalitet i fokusAarkes Carbonator 3 är designad för att tåla både ögats slitage och dagligt användande. Dess unika grundkonstruktion i rostfritt stål är en lika funktionell som estetisk stomme som sedan anpassats med en rad olika ytskikt för att passa perfekt i ditt hem, oavsett stil.Perfekta bubblor på 10 sekunder eller mindreAtt kolsyra vatten i hemmet har aldrig varit så snyggt. Carbonator 3 är designad inifrån och ut för att vara den mest kompakta kolsyremaskinen.Varje beståndsdel har ett syfteCarbonator 3 kombinerar form och funktion in i minsta detalj. Till och med namnskylten spelar en viktig roll då den ser till att överflödigt vatten kan röra sig i den inre kammaren ner till droppbrickan på ett säkert sätt.Inkluderat i förpackningen• Carbonator 3• PET-flaska• Droppbricka• Rengöringstrasa

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023