Sidan innehåller annonslänkar

GoPro HERO11 - Black

Beställ GoPro HERO11 - Black på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GoPro HERO11 - Black inom kategorin Kamera.

Produktinformation

GoPro HERO11Få otroliga videor med höjdpunkter skickade automatiskt till din telefon. Allt börjar med HERO11 Black - den mest kraftfulla GoPro hittills.Den nya bildsensorn fångar mer av scenen med högre bildkvalitet, bättre videostabilisering och flexibilitet för att omvandla ditt material till breda filmbilder eller extra höga vertikala bilder för sociala inlägg.

Den har 5,3K-video och 27 MP-foton, plus Emmy®-prisbelönt HyperSmooth 5.0-stabilisering och dubbla LCD-skärmar för att rama in dina bilder. Efter inspelningen laddar du din kamera och dina bilder laddas upp automatiskt till molnet och en höjdpunktsvideo skickas automatiskt till dig.Detta ingår• HERO11 Black Camera• Enduro batteri• Bärväska• Böjt självhäftande fäste• Monteringsspänne + tumskruv• USB-C-kabelSpela in.

Ladda. Få en video med höjdpunkter automatiskt.Det är bara att koppla in din GoPro när den är ansluten till hemmets Wi-Fi.

Medan den laddas laddas ditt material automatiskt upp till molnet och används för att göra en video med musik och effekter som är synkroniserade med ett beat. Videor skickas automatiskt till din telefon och är redo att delas.Revolutionerande ny bildsensorHERO11 Black har en kraftfull ny bildsensor som ger det mest omfattande synfältet någonsin på en HERO-kamera.

Detta ger dig en extra stor duk för din kreativitet genom att fånga mer av himlen och horisonten i varje bild. Använd bara GoPro Quik-appen för att zooma in, beskära dina bilder, justera bildförhållandena och mycket mer, samtidigt som du behåller de rika strukturerna och skärpan i dina bilder.Otrolig bildkvalitetMed 5,3K-video som ger dig 91 % högre upplösning än 4K och otroliga 665 % högre upplösning än 1080p fångar HERO11 Black handlingen med skarpa detaljer och filmisk bildkvalitet.

Ett vattenavvisande linsskydd hjälper till och med att eliminera linsreflexer och andra artefakter för att göra dina foton och videor ännu mer fantastiska.Högupplösta foton + videor, hög bildfrekvensHERO11 Blacks nya bildsensor ökar fotoupplösningen upp till otroliga 27 MP samtidigt som den levererar 5.3K60-video med otroligt flytande rörelser. Du kan också ta fantastiska foton på upp till 24,7 MP av favoritbilder från dina videor med GoPro Quik-appen.

Dessutom kan du spela in 2,7K240-video som kan spelas upp i 8x slo-mo för att fånga detaljer som inte syns i normal hastighet.Emmy®-prisbelönt HyperSmooth-stabiliseringHyperSmooth har aldrig varit bättre. Och nu har den vunnit ett stort pris för sina vansinnigt smidiga filmer - en 2021 Emmy® för InCamera-sensor och mjukvarustabilisering.

HyperSmooth 5.0 höjer ribban ännu mer med Horizon Lock, förbättrad stabilisering för bilder i bildförhållandet 43 tack vare vår nya bildsensor och AutoBoost för maximal stabilisering med minimal bildbeskärning. Cykla, åk skridskor eller skidor, jaga dina barn i parken eller ta fantastiska POV-bilder av ditt husdjur - även de mest skakiga bilderna blir silkeslena.HorisontlåsGe dina videor ett professionellt utseende genom att hålla horisonten stadig, rak och jämn när du använder digitalobjektivet Linear + Horizon Lock.

HERO11 Black levererar Horizon Lock, som håller dina bilder stabila även om din kamera roterar hela 360° under inspelning. 2 I kombination med HyperSmooth ger Horizon Lock superjämnt material som ser helt rakt ut när du vill det.

Du behöver ingen gimbal eller stabiliseringsprogramvara för att få proffsiga resultat.Robust + vattentät till 10 m (33 ft)Helt vattentät och lika tuff som alltid, HERO11 Black är tillräckligt mångsidig för alla äventyr. Den är byggd för att ta emot stryk och hålla igång, oavsett om du åker genom lera, snö eller vatten (upp till ett djup av 33 fot/10 meter).

Det hållbara och reptåliga linsskyddet ger ännu mer skydd och kan enkelt bytas ut vid behov.Långvarigt Enduro-batteri ingårHERO11 Black kommer med det banbrytande Enduro-batteriet. Med hjälp av avancerad teknik förbättrar 1720mAh Enduro dramatiskt kamerans prestanda i kalla temperaturer samtidigt som den förlänger inspelningstiderna med upp till 38 % i måttliga temperaturer jämfört med tidigare GoPro-kameror och batterier.

4 Med den kan du ta dig igenom skidåkning, snowboardåkning och andra vinterbilder vid lägre temperaturer än någonsin. Den laddas också snabbare så att du spenderar mindre tid på att vänta och mer tid på att jaga ditt äventyr.Över 1 miljard färgerHERO11 Black låter dig välja mellan att fånga 8-bitars eller 10-bitars färg.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kamera från andra varumärken

Upp till 22% rabatt
Garmin Dash Cam 66W

Kamera från GARMIN

Se produkter inom Kamera från GARMIN.
Upp till 11% rabatt
GoPro HERO12 Black

Kamera från GoPro

Utforska allt inom Kamera från GoPro.
DJI Action 2 Power Combo

Kamera från DJI

Missa inga bra priser på Kamera från DJI.
Fujifilm Instax Square Link - Ash White

Kamera från Fujifilm

Utforska allt inom Kamera från Fujifilm.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023