Kamera och printers

7 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Kamera och printers? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Kamera och printers. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Kamera och printers så har du kommit rätt.
Sortera

Kamera och printers

Hitta produkter inom kategorin Kamera och printers till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Kamera och printers.

Denna artikel behandlar främst stillbildskameror, se även artikeln om filmkameror. En kamera är en apparat som används för att ta fotografier. Ordet "kamera" kommer från latinets camera obscura vilket betyder "mörkt rum". En kamera består av en ljustät kammare i vilken det i ena änden sitter ett objektiv eller motsvarande och i den andra något ljuskänsligt material. En bild projiceras på det ljuskänsliga materialet, och denna bild kan reproduceras till ett fotografi.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Fujifilm Instax Square SQ1 - Terracotta Orange