Produktinformation

Sennheiser HD 458BTAvancera till fantastiskt trådlöst ljud med nya HD 458BT. Med aktiv brusreducering, högkvalitativt trådlöst codec-stöd (AAC, aptX™ Low Latency) och Bluetooth 5.0 levererar det här headsetet ett överlägset ljud med en djup och dynamisk bas.

Exceptionell mångsidighet för ljudälskare garanteras med bland annat den virtuella assistenten , Sennheiser Smart Control-appen och 30 timmars batteritid. Bättre trådlöst ljudAvancera till fantastiskt trådlöst ljud med nya HD 458BT.

Vare sig du kopplar av hemma eller är på resande fot så får du en exceptionell kombination av mångsidighet och överlägset ljud. Sennheisers HD-serie ‒ en ljudföljeslagare som tillgodoser alla behov!De robusta och snygga HD-modellerna är tillverkade i material av högsta kvalitet och levererar en exceptionell kombination av mångsidighet och överlägset ljud

Den nya HD-serien är den bästa följeslagaren du kan tänka dig för trådlöst ljud ‒ oavsett vad du lyssnar på, en podcast hemma eller favoritlåten i träningsspåret.Njut av din musik – utan störningarTack vare aktiv brusreducering och en sluten design levererar HD 458BT fängslande ljud utan störningar – även i bullriga miljöer. Fånga alla ljuddetaljer med en exceptionell ljudkvalitet tack vare högkvalitativt codec-stöd som AAC och aptX™ Low Latency.Din pålitliga följeslagare på resande fotMed en batteritid på 30 timmar är HD 458BT en fantastisk följeslagare på resor.

Och headsetet laddas även snabbt med USB-C så att du sparar värdefull tid när du reser. Den kompakta hopfällbara designen – tillgänglig i svart och vitt – är tillverkad i högkvalitativa material och ger en perfekt balans mellan minimalistisk stil, ergonomisk komfort och robust hållbarhet.

Du bestämmer över ditt ljudSennheiser Smart Control-appen gör det enkelt för dig att anpassa ljudet efter din personliga smak – öka basen eller aktivera naturligt ljud med den intuitive equalizern. Förutom uppdateringar om batteristatus och den inbyggda programvaran har appen ett podcast-läge som optimerar tydligheten när du lyssnar på poddsändningar, ljudböcker och annat talinnehåll.

Följ din intuition, håll dig anslutenTa intuitiv kontroll över din musik och dina samtal med hjälp av de lättillgängliga tryckknapparna på öronkåporna. Känn dig fullständigt ansluten med röstassistentknappen och Bluetooth® 5.0-stöd eller den extra ljudkabeln.Vad som ingår• HD 458BT trådlösa hörlurar• Ljudkabel• USB-C-laddningskabel• Fodral• Snabbguide• Säkerhetsguide .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024