Sidan innehåller annonslänkar

Overade Plixi L-XL cover, grå


Beställ Overade Plixi L-XL cover, grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Overade Plixi L-XL cover, grå inom kategorin Hjälm.

Produktinformation

En smart uppgradering till din Overade Plixi FIT hjälm Plixi FIT paraplyet. Överdraget till hjälmen från Overade fungerar som ett paraply, så att du enklare är skyddad mot regn och slask när du är på väg.

Samtidigt är det också ett smart tillbehör som ger dig möjlighet att sätta personlig prägel på din hjälm. Du kan nämligen välja mellan flera olika färger så att du kan välja den som passar dig bäst.

Överdraget passar både till Plixi och Plixi FIT hjälmarna.Överdraget är enkelt att sätta på hjälmen - det är dock viktigt att den har rätt storlek. Om du hjälm är en S-M, behöver överdraget också vara det.

Se gärna också

Overade Plixi FIT S-M hjälm, svart

Transportera dig med stil samtidigt som du är säker. Overade Plixi FIT hjälmen ger dig samma nivå av säkerhet som en vanlig hjälm. Overade hjälmen är dock enklare att förvara, då den kan fällas ihop så att den blir tre gånger mindre. Därför är det inte längre irriterade att behöva bära med sig hjälmen överallt. Hjälmen har storleken S-M vilket motsvarar en omkrets på 54-58 cm. Den kan finns också i en större storlek som heter L-XL.Plixi FIT är skapad med ett specialdesignat system som enkelt låter dig justera remmarna så att hjälmen passar ditt huvud precis - vilket ger dig maximal säkerhet och komfort. Hjälmen har 14 lufthål som ger god ventilation när du beger dig runt i trafiken. Overade Plixi FIT uppfyller både US CPSC och European EN1078 standarder inom säkerhet. Därför kan du vara säker i trafiken oavsett om du åker cykel, skateboard eller rullskridskor.

Läs mer