Sidan innehåller annonslänkar

Overade Plixi FIT L-XL hjälm, blå


Beställ Overade Plixi FIT L-XL hjälm, blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Overade Plixi FIT L-XL hjälm, blå inom kategorin Hjälm.

Produktinformation

Glöm inte att tänka på din säkerhet när du transporterar dig runt, oavsett om det är på cykel, scooter eller skateboard. Overades Plixi FIT hjälm värderar din säkerhet högst, men låter dig samtidigt bära den med stil.

Du får maximal komfort med det specialdesignade systemet som låter dig justera storleken perfekt efter ditt huvud. Denna storlek L-XL ger en omkrets på 59-62 cm.

Hjälmen finns också i storleken S-M. Det är också 14 lufthål i hjälmen som ger ett bra luftflöde.

På så sätt kan du vara säker på att du inte blir för varm när du susar omkring.När du kommer fram till din destination kan du enkelt fälla ihop hjälmen så att den blir tre gånger mindre. På så sätt kan den enkelt passa i en väska, vilket ger en enkel och perfekt förvaring när den inte används.

Overade Plixi FIT hjälmen skyddar dig precis lika bra som en vanlig hjälm. Den uppfyller både US CPSC och European EN1078 standarder, vilket gäller för cyklister, skateare eller för de som åker rullskridskor. .

Från kunskapsbanken

Fitbit

Fitbit Inc. är ett företag inom hemelektronik och hälsa. Företaget grundades i Kalifornien, USA 2007 av James Park och Eric Friedman. Det är mest känt för konsumentprodukten Fitbit Tracker, en avancerad stegräknare som trådlöst laddar upp data över WiFi. Förutom antal steg kan Fitbit Tracker mäta bland annat antal trappor (med hjälp av inbyggd höjdmätare) användaren har rört sig uppåt samt sömnkvalitet. År 2019 meddelade Google sin avsikt att köpa Fitbit för 2,1 miljarder dollar.

Blå

Blå är en av de traditionella spektralfärgerna och karakteriseras av kort våglängd. Det blåa färgområdet omfattar en mängd olika nyanser. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är blå en av sex elementarfärger och har beteckningen B. I RGB-systemet för additiv färgblandning är blå (B) en av de tre primärfärgerna. Blått är färgen hos himmel och vatten men är för övrigt ovanligt i naturen. I västerländsk symbolik representerar blått ofta tro och trofasthet, och i svensk politik står blått för borgerlighet.