Fitbit Versa 4 Aktivitetsklocka Pink Sand/Copper rose

Beställ Fitbit Versa 4 Aktivitetsklocka Pink Sand/Copper rose på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Fitbit Versa 4 Aktivitetsklocka Pink Sand/Copper rose inom kategorin GPS-klockor.

Produktinformation

Fitbit Versa 4 – klockan som mäter din puls, kondition och aktivitet under dagen och dina sömnmönster genom natten. 40+ träningslägen, Active Zone Minutes, vilopuls och hudtemperatur, m.m.

Med en lätt och tunn design och en batteritid på ca 6 dagar är den alltid redo att öka ditt välmående och för att hjälpa dig nå dina mål. Inbyggd GPS för att mäta tempo och sträcka.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

GPS-klockor från andra varumärken

Upp till 32% rabatt
Fitbit Versa 3 Smartklocka Svart

GPS-klockor från Fitbit

Visa produkter inom GPS-klockor från Fitbit.
Upp till 20% rabatt
Garmin Fenix 7S Silver

GPS-klockor från Garmin

Här har vi samlat GPS-klockor från Garmin.
Samsung Galaxy Watch5 40 mm

GPS-klockor från Samsung

Visa produkter inom GPS-klockor från Samsung.

Se gärna också

Samsung Galaxy Watch5 40 mm

Samsung Galaxy Watch5 är en stilren följeslagare med mängder av funktioner som förenklar din vardag och hjälper dig leva en hälsosammare livsstil. Håller i upp till 40 timmar vid normal användning och introducerar upp till 27% snabbare laddning än föregångaren. Förbättrad pulsmätning med en ny hårdvarudesign och allt skyddas av ett hårt och reptåligt Sapphire Crystal glas. Håll koll på kroppen med EKG, pulsmätare, BIA-sensor och blodsyremätning. Google Pay-stöd gör betalningar snabba och smidiga.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023