Fitbit Versa 4 Aktivitetsklocka Pink Sand/Copper rose

Beställ Fitbit Versa 4 Aktivitetsklocka Pink Sand/Copper rose på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Fitbit Versa 4 Aktivitetsklocka Pink Sand/Copper rose inom kategorin GPS-klockor.

Produktinformation

Fitbit Versa 4 – klockan som mäter din puls, kondition och aktivitet under dagen och dina sömnmönster genom natten. 40+ träningslägen, Active Zone Minutes, vilopuls och hudtemperatur, m.m.

Med en lätt och tunn design och en batteritid på ca 6 dagar är den alltid redo att öka ditt välmående och för att hjälpa dig nå dina mål. Inbyggd GPS för att mäta tempo och sträcka.

Se gärna också

Garmin Venu Sq 2 Smartklocka med GPS Grå

Uppdaterade Garmin Venu Sq 2 – med större skärm, längre batteritid och fler sätt att avläsa hälsodata för att peppa dig till att bli den bästa versionen av dig själv. En ljus AMOLED-skärm med alltid-på-läge visar dig detaljerad och lättförståelig information. Stöd för Garmin Pay och med inbyggd GPS, för aktiviteter utan din mobiltelefon. 11 dagars batteritid ger dig kontinuerliga mätningar som puls, blodsyrenivåer, sömn och stress 24/7. Levereras med magnetisk USB-kabel för laddning.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från GPS-klockor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
SSD

SSD från Kingston

Se alla produkter
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Eufy

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från AOC

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från MSI

Se alla produkter