Fitbit Versa 4 Aktivitetsklocka Waterfall Blue/platin

Beställ Fitbit Versa 4 Aktivitetsklocka Waterfall Blue/platin på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Fitbit Versa 4 Aktivitetsklocka Waterfall Blue/platin inom kategorin GPS-klockor.

Produktinformation

Fitbit Versa 4 – klockan som mäter din puls, kondition och aktivitet under dagen och dina sömnmönster genom natten. 40+ träningslägen, Active Zone Minutes, vilopuls och hudtemperatur, m.m.

Med en lätt och tunn design och en batteritid på ca 6 dagar är den alltid redo att öka ditt välmående och för att hjälpa dig nå dina mål. Inbyggd GPS för att mäta tempo och sträcka.

Se gärna också

Garmin Venu Sq 2 Smartklocka med GPS Grå

Uppdaterade Garmin Venu Sq 2 – med större skärm, längre batteritid och fler sätt att avläsa hälsodata för att peppa dig till att bli den bästa versionen av dig själv. En ljus AMOLED-skärm med alltid-på-läge visar dig detaljerad och lättförståelig information. Stöd för Garmin Pay och med inbyggd GPS, för aktiviteter utan din mobiltelefon. 11 dagars batteritid ger dig kontinuerliga mätningar som puls, blodsyrenivåer, sömn och stress 24/7. Levereras med magnetisk USB-kabel för laddning.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från GPS-klockor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
GPU

GPU från ASUS

Se alla produkter
Robotdammsugare

Robotdammsugare från Ecovacs

Se alla produkter
Projektor

Projektor från Epson

Se alla produkter
Philips Hue

Philips Hue från Philips Lighting

Se alla produkter