Sidan innehåller annonslänkar
Folat BV

Fotboll Dekorationsset

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Här får du allt du behöver till ett kalas med fotbollstema! Börja med att skicka ut inbjudningskorten, pynta sedan rummet med alla dekorationerna och duka bordet med duken, tallrikarna, muggarna och servetterna. Fyll partyboxarna med en liten present och lite godis. Nu är allt klart och gästerna kan komma!

Fotboll Dekorationsset är en hel förpackning fylld med dekorationer till ett fotbollskalas. Typ allt från servetter och tallrikar till inbjudningskort och latexballonger.
OBS! Tänk på att ballongerna endast svävar upp till 6 timmar om du fyller dem med helium.

Fotboll Dekorationsset inkluderar

  • 8 papperstallrikar
  • 8 pappersmuggar
  • 20 servetter
  • 1 plastduk
  • 8 partyboxar i papp
  • 8 latexballonger à 25 cm
  • 1 girlang med fotbollar
  • 8 inbjudningskort inklusive kuvert


Vi rekommenderar att använda en ballongpump när du blåser upp dina latexballonger för att minska risken att de smäller i ansiktet.

Beställ Fotboll Dekorationsset på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Fotboll Dekorationsset inom kategorin Girlanger.

Kategori: Girlanger
Artikelnummer: 57040-1
Visa fler

Från kunskapsbanken

Abloy

Abloy är ett finskt låsföretag som 1994 gick samman med Assa och bildade Assa Abloy. Abloylåsets funktionsprincip utvecklades och patenterades 1907 av kontorsmaskinmekanikern Emil Henriksson (1886-1956). Han sägs ha fått idén därtill från räknemaskinernas roterande hjul när han reparerade en kassamaskin. Produktion i större skala inleddes år 1918 med grundandet av AB Låsfabriken-Lukkotehdas OY som drygt ett år senare bytte namn till AB Lukko OY. 1934 breddades produktionen med dörrstängare. Företaget anslöts till Maskin och Bro AB 1923. 1936 blev Maskin och Bro en del av Wärtsilä-koncernen. 1968 flyttades tillverkningen från Helsingfors till Joensuu. 1977 köpte Wärtsiläkoncernen majoriteten av aktierna i Björkboda som blev en del av Abloy och tillverkade Abloy och Boda-produkter. Fabriken var nerläggningshotad tre gånger på 2000-talet och lades ner 2018. Abloy expanderade ytterligare när Wärtsilä köpte upp Anchor Eskilstuna AB (Anchorverken) (1982) och Primo (1988).Låsverksamheten antog namnet Abloy Oy 1990. Wärtsilä-koncernen fusionerades med Lohja Oy som bytte namn till Metra Oy Ab. Metra grundade 1994 Assa Abloy AB med det ur Securitas AB frigjorda bolaget Assa AB.