Samsung T7 Shield Extern SSD-disk 2 TB

Beställ Samsung T7 Shield Extern SSD-disk 2 TB på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Samsung T7 Shield Extern SSD-disk 2 TB inom kategorin Externa hårddiskar.

Produktinformation

Samsung T7 Shield tål att användas. Med sin nätta och robusta design är den damm- och vattentålig, klarar fall på upp till 3 meter, samt har ett skyddande gummihölje som avleder värme från hårddisken när den används.

Med supersnabba läs- och skrivhastigheter (1050/1000 MB/s) för snabba filöverföringar, eller för att redigera bild, musik och film direkt från hårddisken. Ansluts med USB-C till dator, surfplatta eller kompatibel mobiltelefon.

USB 3.2 Gen.2 (10 GB/s). Mått 59x88x13 mm.

Se gärna också

Lacie Rugged SSD Extern SSD-disk 500 GB

Lacie Rugged SSD är en mycket tålig, kompakt och dessutom snabb SSD-disk med höga överföringshastigheter tack vare USB 3.1 gen. 2-anslutning via USB-C. Består av en NVMe-disk i ett helt gummibeklätt hölje som skyddar disken från regn och damm (IP67) och fall från högre höjder (upp till 3 m). Möjligt att lösenordskydda disken (256-bitars AES-kryptering). Upp till 950 MB/s överföringshastighet vilket möjliggör överföring av t.ex. 60 GB videomaterial på under en minut.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Externa hårddiskar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Stationär

Stationär från SharkGaming

Se alla produkter
Router

Router från Netgear

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter
GPU

GPU från Palit

Se alla produkter