Oral-B Pro 1 750 Eltandborste med resefodral


Beställ Oral-B Pro 1 750 Eltandborste med resefodral på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Oral-B Pro 1 750 Eltandborste med resefodral inom kategorin Eltandborstar.

Produktinformation

Oral-B Pro 1 750 är en laddningsbar eltandborste med resefodral som skyddar tandborsten. Djuprengöring med 3D-teknik som oscillerar, roterar och pulserar för att ta bort upp till 100 % mer plack jämfört med en manuell tandborste.

Den smidiga timern i eltandborsten hjälper dig att borsta de rekommenderade 2 minuterna och påminner dig var 30e sekund om att börja borsta ett nytt område. Medan du bara behöver flytta runt borsten i munnen gör Oral-Bs unika runda huvud resten. .

Se gärna också

Oral-B Smart 4 4400N Eltandborste

Det slanka vita handtaget på Smart 4-eltandborsten kan förbättra dina tandborstningsvanor. Det ansluter sömlöst till Oral-B-appen i din smartphone och styr dig med realtids-återkoppling så du kan borsta effektivare. Medan du förbättrar din tandborstning gör Oral-B:s unika runda huvud resten. Inkluderar resefodral och 2 tandborsthuvuden.

Läs mer