Sidan innehåller annonslänkar

Lenovo M2 elektrisk scooter, vit

Beställ Lenovo M2 elektrisk scooter, vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Lenovo M2 elektrisk scooter, vit inom kategorin Elscooter.

Produktinformation

Den elektriska scootern M2 från Lenovo låter dig lätt ta dig från A till B. Ett unikt fjädringssystem ger den en behaglig körupplevelse och gör att du knappt märker av ojämnheter i marken.

En skärm på styret ger dig lätt överskådlig information om hastighet och annan information. Lenovo M2 har en fällbar design, vilket innebär att du på nolltid kan fälla ihop den och bära den med dig.OBS! Produkten är gjord för över 20 km/h och är därför inte tillåten i trafiken

Se gärna också

E-Way 600 elscooter

E-WAY 600 elscootern är byggd för att ge dig bästa möjliga körupplevelse. Detta sker bl.a. med en kraftfull motor på 600 watt och fjädring baktill. Elscootern levereras med lång räckvidd på upp till 40 kilometer. Det betyder att E-WAY 600 är som upplagd till transport till och från jobbet eller skolan. Men givetvis kan den också användas till lek.Smartphone-appen Eway låter dig övervaka scooterns status, som t.ex. fart och batterinivå. Topphastigheten ligger på 20 km/h som gör att du snabbt kan ta dig från A till B. Den praktiska vikbara designen gör den möjligt att ta med överallt.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Elscooter

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Smartklocka

Smartklocka från Samsung

Se alla produkter
GPU

GPU från Webhallen Custom Config

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från ASUS

Se alla produkter
Robotdammsugare

Robotdammsugare från Ecovacs

Se alla produkter