Sidan innehåller annonslänkar

Microgo Electric scooter M8 250W Black

Beställ Microgo Electric scooter M8 250W Black på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Microgo Electric scooter M8 250W Black inom kategorin Elfordon.

Produktinformation

MICROGO M8 Elscooter är den perfekta lösningen för dig som vill åka med stil och komfort. Med en maximal belastningskapacitet på 90kg är denna scooter byggd för att transportera de flesta av oss enkelt.

Den har 6,5-tums solida gummidäck som ger en jämn åktur plus att du slipper bekymmer med punkteringar. Den kraftfulla 250W motorn ser till att du kommer upp i hastigheter upp till 20kmh.

Ovan innebär att den klarar kraven från transportstyrelsen för att klassas som cykel.MICROGO M8 El-scooter har trots sin storlek också en imponerande räckvidd, vilket gör den till det perfekta valet för pendlare och för dig som åker i stadsmiljö. Du kan åka i upp till 20km på en enda laddning, vilket gör att föraren kan ta sig runt utan att behöva oroa sig för att batteriet tar slut.

När det är dags att ladda, pluggar du bara in den och väntar tills batteriet laddas fullt ut.Förutom dess imponerande prestanda är MICROGO M8 El-scooter designad med bekvämlighet i åtanke. Den är hopfällbar vilket gör den lätt att förvara och transportera, medan den lätta konstruktionen gör den enkel att bära vid behov.

Detta gör den till det perfekta valet för dig som vill ta med sin scooter på språng.Oavsett om du pendlar till skolan, jobbet utforskar staden eller helt enkelt har kul med vänner, är MICROGO M8 El-scooter det perfekta valet för dig som vill åka i stil och med komfort. Tveka inte utan skaffa din MICROGO M8 El-scooter idag och börja njuta av friheten på vägarna.*Kraftfull 250 Watt motor *Lång räckvidd på ca 21 kilometer och topphastigheter 20 km/h *Snabb laddning på 3,5-4,5 timmar *LED smart display 36V 5AH högkapacitetsbatteri *Kryssnings- och hastighetskontroll *Dubbla bromssystem .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Dreame

Se alla produkter
Projektor

Projektor från Epson

Se alla produkter
Mobiltelefon

Mobiltelefon från Motorola

Se alla produkter
Tandvård

Tandvård från Oral-B

Se alla produkter