Sidan innehåller annonslänkar

E-Way E-6045FRS

Beställ E-Way E-6045FRS på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten E-Way E-6045FRS inom kategorin Elfordon.

Produktinformation

Produkten får inte användas i allmän trafik/vägEldrivna fordon utan pedaler får ha en maxeffekt på 250W för bruk på allmän väg, högsta tillåtna toppfart är 20 km/h.Är maxfarten över 20km/h får du ej köra på allmän väg. Dock är det tillåtet att använda fordonet på inhägnat område.

Använd hjälm och sunt förnuft!Följ länken för att se hela regelverkethttps://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregler/elsparkcykel/E-WAY E-6045FRS ELSPARKCYKELElsparkcykeln E-6045FRS kommer med en 600 watts motor och kan köra upp till 45 km per laddning I appen för E-Way elsparkcyklar kan flera inställningar kontrolleras och justeras, såsom bromskraft, hastighet och sträcka.

E-6045FRS kan säkert låsas med ett lås i skoterns smarta låsring. Dessutom har E-6045FRS en praktisk krok för en väska eller handväska.

Den stora LED-displayen gör det enkelt att se både batteristatus och hastighet under körning. E-6045FRS tål en maxvikt på 125 kg och är kraftfull nog att köra uppför sluttningar med 25 % lutning.

Elsparkcykeln har punkteringsfria däck och är lätt att fälla ihop och bära med sig. E-Way E-6045FRS har dämpning både fram och bak som ger en mjuk och bekväm körning.MotorKraftfull motor på 600 watt nominal effekt och 1200 watt maxeffekt.

DisplayDen stora LED-displayen gör det enkelt att se både batteristatus och hastighet under körning. RäckviddMed sitt kraftfulla litiumbatteri kan du köra upp till 45 km.

Räckvidden påverkas dock av en mängd olika faktorer underlag, vikt på föraren, väder och vind, lutning och körsätt. Under normala förhållanden har denna modell en räckvidd på 25-30 km.

HastighetMaxhastighet är 20 km/h. Kapacitet och stigningE-6045FRS är kraftfull nog att i köra sluttningar med 25 % lutning.

Maximal kapacitet är 125 kg. Tänk på att personens vikt kommer att påverka elsparkcykelns prestanda.

Se även andra produkter från Elfordon

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Smarta lås

Smarta lås från Yale

Se alla produkter
Bilkameror

Bilkameror från Blackvue

Se alla produkter
Personvård

Personvård från Braun

Se alla produkter
GPU

GPU från Palit

Se alla produkter