Båtmotor el NRS-36L | Utombordare | Lång rigg

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Elektrisk båtmotor NRS-36L - Lång rigg Denna elektriska båtmotor med 36 lb dragkraft är perfekt för fiske/trolling eller när du av andra orsaker vill glida runt nästan ljudlöst på vattnet. Motorn är avsedd både för söt- och saltvatten.

En elektrisk båtmotor är mycket miljövänlig då den inte släpper ut några avgaser. Motorn drivs med valfritt 12 V batteri (ingår ej).

T.ex ett bilbatteri med så stor effekt som möjligt - gärna 80 A. Med ett 80 A batteri kan du använda motorn upp till 4 timmar.

Kvarvarande batterinivå indikeras med 10 LED-lampor på kontrollpanelen. Riggens längd är 91 cm.

Motordelen är innesluten i ett hölje av specialaluminium och riggröret är tillverkat i komposit-glasfiber. Hastighetsreglaget har fem hastigheter framåt och tre bakåt.

Handtaget har teleskopfunktion (15 cm) och kan vridas 180 grader. Många till utseendet liknande modeller elektriska båtmotorer använder endast billigt plasthölje kring motordelen, och/eller använder svagare material i riggen.

I dessa fall brukar material ej specificeras i produktbeskrivningen. Maxhastighet Ungefärlig maxhastighet med NRS-36L är 3,5 knop baserat på en båt på 2,30 m, lugnt vatten, och 90 kg totalvikt.

Observera att den uppgivna maxhastigheten är en ungefärlig referenshastighet som lämnas utan garantier, eftersom maxhastigheten även beror på en mängd andra faktorer såsom vind, båttyp, vattenströmmar, viktfördelning i båten mm. Den uppgivna maxhastigheten kan endast användas som referens för att bilda sig en ungefärlig uppfattning vid jämförelse med andra Lyfco-motorer.

Lång eller kort rigg? De flesta anser att en kort rigg är att föredra för gummibåtar och lång rigg för andra båtar, men meningarna går delvis i sär. När det gäller elektriska utombordare är längden på riggen mindre avgörande, eftersom effekten är så låg.

Både lång och kort rigg fungerar alltså bra. Vi tycker ändå att kort rigg är att föredra på gummibåtar, då man minskar risken för att propellern stöter emot botten. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024