Produkter från Doro mobiltelefoner

9 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Doro mobiltelefoner? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Doro mobiltelefoner. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Doro mobiltelefoner så har du kommit rätt.
Sortera

Doro mobiltelefoner

Hitta produkter inom kategorin Doro mobiltelefoner till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Doro mobiltelefoner.

Doro är ett börsnoterat svenskt företag som fokuserar på utveckling, marknadsföring och försäljning av trygghetstjänster och telekomprodukter anpassade till seniora användare. Företagets huvudkontor finns sedan hösten 2018 i Malmö. Doros produkter såldes 2020 i ett trettiotal länder och omsatte drygt 1 689 miljoner svenska kronor. Företaget är noterat på Stockholmsbörsen OMX, nordiska listan, små bolag. Doros nuvarande vd är Jörgen Nilsson som i december 2021 efterträdde Carl-Johan Zetterberg Boudrie i samband med uppdelningen av Doro i två bolag, Doro AB respektive Careium AB.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Doro Skärmskydd för Doro 8050