Sidan innehåller annonslänkar

Doro 8110 Mobiltelefon

Jämför produkt Doro 8110 Mobiltelefon online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Doro 8110 Mobiltelefon i kategorin Doro mobiltelefoner här hos oss.

Produktinformation

Med en skärm på 6,1 tum, lättanvänt gränssnitt och optimerat ljud - är 8110 en mobil som är lätt att ta till sig. Med en användarvänlig startguide, för de som köpt sin första Smartphone, eller bara vill få sig en uppdatering.

Med ett enkelt gränssnitt, tydlig text, inbyggt trygghetslarm och möjligheten till fjärrstyrning, hjälper mobilen dig att leva ditt liv, på dina villkor. Med justerbar textstorlek, kontrast-justering och förprogrammerade lägen för olika typer av nedsättningar.

Tål vattenstänk och damm (IP54) och med möjlighet att utöka det inbyggda minnet med ett Micro-SD kort. Kan även automatiskt synkronisera kontakter, kalender och bilder, via ett Google konto. .

Se gärna också

Doro 6881 Mobiltelefon med dubbla skärmar

Doro 6881 är en lättanvänd 4G-mobil med hopfällbar design och stor display med flera inställningsmöjligheter. Justera teckenstorlek, kontrast samt anpassa den efter olika typer av synfel. Inbyggd skärm på framsidan av enheten för att se tid, meddelanden samt vem som ringer. Belysta knappar med knappljud. Inbyggd kamera, ficklampa och alarm. Dedikerad trygghetsknapp på baksidan som automatiskt kontaktar valda nödkontakter. En visuell ringindikator, vibration samt ställbar ljudvolym för att inte missa några samtal. Levereras med laddare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Laddare

Laddare från Ecoflow

Se alla produkter
TV

TV från TCL

Se alla produkter
Nätverkskamera

Nätverkskamera från Eufy

Se alla produkter
S

S från Microsoft

Se alla produkter