Sidan innehåller annonslänkar

Dreame D10s Plus

Beställ Dreame D10s Plus på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dreame D10s Plus inom kategorin Dammsugare Rengöring.

Produktinformation

Toppbetyg från Prisjakt "För dig som vill ha en prisvärd robotdammsugare"För mer information läs här Dreame D10s PlusDen kraftfulla D10s Plus med 5000Pa i sugkapacitet och ett utmärkt intelligent navigationssystem ger den fantastiska upplevelsen av automatisk dammsugning och moppning. Lyft knappt ett finger på 65 dagar! • 5000Pa sugkapacitet • Borstlös gummiborste • Självtömningsstation – dammpåse rymmer 4L • AI och LDS – Enastående intelligens och utmärkt navigationssystem • 5,200Mah batteri – 280 minuter kontinuerlig städning D10s Plus från Dreame är en kraftfull robotdammsugare med en sugkapacitet på 5000Pa

Den borstlösa gummiborsten förhindrar att hår trasslar ihop sig på borsten samt att den når smuts på djupet i mattor, gummimaterialet bidrar även till att skaka upp underliggande damm och tar bort smuts från hårda golv. Med D10s Plus behöver du knappt lyfta ett finger på 65 dagar.

Självtömningsstationen är utrustad med en stor dammpåse på 4L. Vid tömning av robotdammsugarens dammbehållare som rymmer 400ml blåser självtömningsstationen in luft för att se till att allt damm töms från roboten.

D10s Plus är anmärkningsvärt intelligent och navigerar sig utmärkt runt i hemmet. Det avancerade AI- och LDS-systemet gör att den kan navigera och ta sig an hinder utan problem, D10s har även en RGB-kamera som gör den ännu smartare och kan observera hinder.

AI är hjärnan bakom robotet som identifierar hinder samtidigt som den skräddarsyr och observerar föremål på golvet. LDS lasern bidrar med en avancerad kartläggning av rummen för att lära sig hemmets layout för att därefter planera städningen.

Den rekommenderade städsrutten kan därefter justeras i Dreamehome-appen om så önskas. D10s Plus har ett starkt 5,200mAh batteri som ger upp till 280 minuters kontinuerlig städning.

När batteriet börjar ta slut återgår roboten automatiskt till självtömningsstationen för att ladda och senare återuppta städningen där den lämnade. D10s Plus har en 140ml vattentank som gör att dragmoppen kan skapa rena och glänsande golv som är fri från fläckar.

Vattenvolymen kan enkelt justeras utefter vad om önskas. Anpassa städningen i Dreamehome-appen med hjälp av flera kartor för olika rum och våningar.

Välj till exempel no-go-zoner, skapa ett städschema eller se perspektiv utifrån robotkamerans synvinkel. D10s Plus kan också styras via Siri, Alexa och Google Assistant.

Kraftfull sugkapacitet D10s Plus från Dreame är en kraftfull robotdammsugare med en sugkapacitet på 5000Pa. Dess kraftfulla prestanda gör att den kan städa en stor yta och den intelligenta robotdammsugarens sugkapacitet på 5000 Pa gör att den dammsuger upp smuts från djupet i mattor.

D10s Plus besitter även en funktion som ger mattor en extra boost. Med hjälp av D10s Plus borstlösa gummiborste kan den gräva djupt i mattor för att skaka upp underliggande damm och ta bort smuts från hårda golv.

Det som gör den här mångsidiga borstlösa gummiborsten så bra är att den också förhindrar att hår trasslar ihop sig i borsten. Tack vare D10s Plus starka sugkapacitet och borstlösa gummiborste kommer robotdammsugaren att ge ditt hem en heltäckande rengöring.

Upp till 65 dagars underhållsfri städning I upp till 65 dagar behöver du knappt lyfta ett finger för att rengöra golven. Det beror på att D10s Plus självtömningsstation är utrustad med en stor dammpåse på 4L med ett E12-filter som fångar upp 99,5% av de små partiklarna.

Det enda du behöver göra är att slänga dammpåsen när den väl är full. Självtömningsstationen blåser in luft i robotdammsugarens 400ml stora dammbehållare för noggrann tömning.

DualBoost 1.0 ser till att allt hår, smuts, damm och skräp snabbt och effektivt töms från robotdammsugaren till självtömningsstationens dammpåse och förhindrar risken att gångarna täpps igen under tömningen. Anmärkningsvärt intelligent som ger utmärkt navigering D10s Plus har avancerad AI-och LDS navigering för att maximera genomförandet av den automatiska städningen.

Formen och avståndet till ett föremål detekteras av lasern medan RGB-kameran fångar upp rummets miljö för att därefter få hjälp av AI att känna igen olika hinder och föremål i hushållet, såsom handdukar, skor, sladdar, leksaker, etc. Detta resulterar i att AI-kameran exakt kan identifierar hinder samtidigt som en plan för att undvika föremålet planers in.

Produkter från kända varumärken
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Varmilo

Se alla produkter
RAM-minne

RAM-minne från Corsair

Se alla produkter
Ritplattor

Ritplattor från Wacom

Se alla produkter
Inomhusklimat

Inomhusklimat från Coway

Se alla produkter