Andersson RVC 2.2 Robotdammsugare

Beställ Andersson RVC 2.2 Robotdammsugare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Andersson RVC 2.2 Robotdammsugare inom kategorin Dammsugare Rengöring.

Produktinformation

Andersson RVC 2.2 är en liten och smart robotdammsugare som är 8,5 cm hög. Därför kommer den åt där många andra robotdammsugare misslyckas.

Den har fina detaljer i tempererat glas och en stor dammbehållare med 5 dl utrymme. Är golvet smutsigt kan du använda våtmoppningsfunktionen.

Då moppar den samtidigt som den dammsuger tillsammans med rullborsten och sidoborstarna. Den lämnar efter sig ett skinande nybonat resultat.

Tillsammans med app-funktioner, magnetisk avgränsare och fjärrkontroll kan du styra robotdammsugarens funktioner på ett bekvämt och enkelt sätt.Styr robotdammsugaren med mobilenTack vare inbyggd WiFi kan du styra och programmera RVC 2.2 från din smartphone. Sätt upp schemaläggning för när den ska städa, var den ska städa och sköt alla inställningar för robotdammsugaren.

I appen kan du se en överblick av städningen. Appen Smart Life som du använder, finns både för iOS och Android.Robotdammsugare som kan moppa ditt golvMed denna smarta robotdammsugare kan du välja att moppa golvet samtidigt som den dammsuger de tillfällen du känner att det behövs.

Med hjälp av en mikrofiberduk och en 110 ml vattentank kommer det blir skinande rent utan ansträngning. När du är klar kan du tvätta mikrofiberduken i tvättmaskinen tills nästa gång.EgenskaperApp-kontroll via Smart lifeDammsuger och våtmopparAutomatisk laddningUpp till 2 timmars batteritidMagnetisk avgränsareRoterande rullborsteSick-sack-städning, spot-rengöring, autostädning, kantstädningTid och schemaläggningSmart navigationFjärrkontrollSpecifikationerUpp till 65 dB ljudnivå2600 mAh litiumjon-batteri4-5 timmars laddningstid5 dl dammbehållare110 ml vattentank2 m magnetisk avgränsning medföljer1,5 cm tröskelkapacitet32,5 cm i diameter x 8,5 cm3 kgLaddstation, tillbehörspaket och bruksanvisning medföljer .

Dammsugare Rengöring från andra varumärken

Upp till 48% rabatt
Xiaomi Robot Vacuum X10

Dammsugare Rengöring från Xiaomi

Utforska allt inom Dammsugare Rengöring från Xiaomi.
Upp till 45% rabatt
Roborock Q7 Max Black

Dammsugare Rengöring från Roborock

Se produkter inom Dammsugare Rengöring från Roborock.
Upp till 37% rabatt
Viomi Alpha S9 - Svart

Dammsugare Rengöring från Viomi

Missa inga bra priser på Dammsugare Rengöring från Viomi.
Upp till 39% rabatt
Neato D10 - Intelligent Robotdammsugare

Dammsugare Rengöring från Neato

Utforska allt inom Dammsugare Rengöring från Neato.
Upp till 25% rabatt
Philips SpeedPro Sladdlös Handdammsugare FC6726/01

Dammsugare Rengöring från Philips

Här har vi samlat Dammsugare Rengöring från Philips.
Upp till 29% rabatt
Eufy RoboVac X8 Hybrid

Dammsugare Rengöring från Eufy

Utforska allt inom Dammsugare Rengöring från Eufy.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023