Sidan innehåller annonslänkar
Rubies Costumes Co.

The Nun Deluxe Maskeraddräkt - Standard

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

När en ung nunna tar sitt liv på ett kloster i Rumänien bestämmer Vatikanen sig för att skicka en präst och hans lärling för att utreda det mystiska fallet. Prästen och hans lärling riskerar inte bara sina egna liv, utan även sin tro då de tvingas konfrontera den otroligt onda kraften från den demoniska nunna som först skrämde världen i filmen "The Conjuring 2".

The Nun Deluxe Maskeraddräkt är maskeraddräkten för dig som älskar allt som har och göra med skräck och skrämsel. Det är med andra ord en dräkt som kommer skapa skräck i alla hörn du än går i. För när du kommer traskande påväg hem från en krogkväll är inte en ond nunna det första du vill stöta på inte?

Dräkten är väldigt välgjord med mycket detaljer och snarlika kännetecken från nunnan i filmerna "The Nun" och "The Conjuring". Dräkten är helsvart med vita kanter (typiska för nunnor) där en vit slöja med inkluderande plastmaskmedföljer. Masken är otroligt detaljerad och efterliknar starkt karaktären "The Nun". Dräkten är heltäckande där ett brunt skärp även medföljer. Den ultimata maskeraddräkten för en skräcklover!

  • Material: Polyester,plast
  • Storlek: Standard och X-Large (vuxenstorlek)
  • Medföljer: Dräkt, slöja, mask och bälte
  • Skor medföljer inte
  • Masken har hål för ögon och näsa (halvtäckande)
  • Officiellt licensierad maskeraddräkt
  • Känd från filmerna: "The Nun" och "The Conjuring"

Jämför produkt The Nun Deluxe Maskeraddräkt - Standard online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten The Nun Deluxe Maskeraddräkt - Standard i kategorin Damdräkter här hos oss.

Kategori: Damdräkter
Artikelnummer: 49077-1
Visa fler