Sidan innehåller annonslänkar

Anker Rave Neo

Jämför produkt Anker Rave Neo online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Anker Rave Neo i kategorin Bluetooth-högtalare här hos oss.

Produktinformation

Mobil - Bluetooth-högtalare - Bluetooth - Anker Rave Neo .

Bluetooth-högtalare från andra varumärken

Upp till 20% rabatt
Marshall Acton II - Vit

Bluetooth-högtalare från Marshall

Utforska allt inom Bluetooth-högtalare från Marshall.
Anker Rave Neo

Bluetooth-högtalare från Anker

Visa produkter inom Bluetooth-högtalare från Anker.
JBL Charge 5 - Blå

Bluetooth-högtalare från JBL

Visa produkter inom Bluetooth-högtalare från JBL.
Bose S1 Pro+ Wireless PA System

Bluetooth-högtalare från Bose

Visa produkter inom Bluetooth-högtalare från Bose.
Tivoli Audio Revive Bluetooth-högtalare Vit

Bluetooth-högtalare från Tivoli Audio

Se produkter inom Bluetooth-högtalare från Tivoli Audio.
UE Boom 3 Wireless Bluetooth® Speaker - Night Black

Bluetooth-högtalare från Ultimate Ears

Visa produkter inom Bluetooth-högtalare från Ultimate Ears.

Se gärna också

JBL Xtreme 3 - Blå

Kraftfullt ljud var du än ärDen bärbara Bluetooth-högtalaren Xtreme 3 levererar enkelt JBL Pros legendariska originalljud. Denna högtalare har fyra element och två pulserande baselement för att ge det kraftfulla ljudet som drar igång festen. Vatten- och dammtät med en bekväm bärrem – den blir festens höjdpunkt var du än befinner dig.JBL Pros kraftfulla originalljudFyra element och två basreflektorer levererar ett dynamiskt och omslutande ljud med djup bas och massor av detaljer. Låt dig uppslukas av musiken var du än befinner dig.15 timmars speltidDet roliga behöver inte ta slut. JBL Xtreme 3 håller igång festen både dag och natt med otroliga 15 timmars batteritid.Vatten- och dammtät enligt IP67Till poolen. Till parken. JBL Xtreme 3 är vatten- och dammtät enligt IP67, så du kan ta med din högtalare överallt.Trådlös Bluetooth-strömningAnslut upp till två mobiltelefoner eller surfplattor trådlöst till högtalaren och turas om att spela låtar med JBL Pro-ljud.Låt festligheterna börja med PartyBoostMed Partyboost kan du parkoppla två PartyBoost-kompatibla högtalare och få ett kraftfullt stereoljud eller koppla ihop flera PartyBoost-enheter för att verkligen höja stämningen.Ta med den överalltDen bekväma bärremmen gör högtalaren enkel att ta med och den inbyggda flasköppnaren gör den till festens höjdpunkt, var du än befinner dig.Ladda med den inbyggda powerbankenPausa inte festen. En inbyggd powerbank låter dig ladda dina enheter utan att pausa musiken.Vad finns i lådan?Högtalaren JBL Xtreme 3SnabbguideJBL-adapter med strömkabel och regional stickkontaktBärrem till JBL Xtreme 3

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023