Sidan innehåller annonslänkar
JBL

JBL Xtreme 3 - Blå

Jämför produkt JBL Xtreme 3 - Blå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten JBL Xtreme 3 - Blå i kategorin Bluetooth-högtalare här hos oss.

Produktinformation

Kraftfullt ljud var du än ärDen bärbara Bluetooth-högtalaren Xtreme 3 levererar enkelt JBL Pros legendariska originalljud. Denna högtalare har fyra element och två pulserande baselement för att ge det kraftfulla ljudet som drar igång festen.

Vatten- och dammtät med en bekväm bärrem – den blir festens höjdpunkt var du än befinner dig.JBL Pros kraftfulla originalljudFyra element och två basreflektorer levererar ett dynamiskt och omslutande ljud med djup bas och massor av detaljer. Låt dig uppslukas av musiken var du än befinner dig.15 timmars speltidDet roliga behöver inte ta slut.

JBL Xtreme 3 håller igång festen både dag och natt med otroliga 15 timmars batteritid.Vatten- och dammtät enligt IP67Till poolen. Till parken.

JBL Xtreme 3 är vatten- och dammtät enligt IP67, så du kan ta med din högtalare överallt.Trådlös Bluetooth-strömningAnslut upp till två mobiltelefoner eller surfplattor trådlöst till högtalaren och turas om att spela låtar med JBL Pro-ljud.Låt festligheterna börja med PartyBoostMed Partyboost kan du parkoppla två PartyBoost-kompatibla högtalare och få ett kraftfullt stereoljud eller koppla ihop flera PartyBoost-enheter för att verkligen höja stämningen.Ta med den överalltDen bekväma bärremmen gör högtalaren enkel att ta med och den inbyggda flasköppnaren gör den till festens höjdpunkt, var du än befinner dig.Ladda med den inbyggda powerbankenPausa inte festen. En inbyggd powerbank låter dig ladda dina enheter utan att pausa musiken.Vad finns i lådan?Högtalaren JBL Xtreme 3SnabbguideJBL-adapter med strömkabel och regional stickkontaktBärrem till JBL Xtreme 3 .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Bluetooth-högtalare från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
Marshall Acton II - Svart

Bluetooth-högtalare från Marshall

Missa inga bra priser på Bluetooth-högtalare från Marshall.
Upp till 37% rabatt
JBL Xtreme 3 - Svart

Bluetooth-högtalare från JBL

Här har vi samlat Bluetooth-högtalare från JBL.
Upp till 13% rabatt
Anker Rave Neo

Bluetooth-högtalare från Anker

Visa produkter inom Bluetooth-högtalare från Anker.
Upp till 20% rabatt
Bose® SoundLink® Revolve Bluetooth® speaker II - Grå

Bluetooth-högtalare från Bose

Här har vi samlat Bluetooth-högtalare från Bose.
UE Boom 3 Wireless Bluetooth® Speaker - Night Black

Bluetooth-högtalare från Ultimate Ears

Visa produkter inom Bluetooth-högtalare från Ultimate Ears.
Tivoli Audio Revive Bluetooth-högtalare Vit

Bluetooth-högtalare från Tivoli Audio

Se produkter inom Bluetooth-högtalare från Tivoli Audio.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023