Produktinformation

Jabra Evolve 65 SE UC är ett trådlöst datorheadset som bjuder på högsta möjliga ljudkvalité i både musik och samtal tillsammans med flera smarta samtalsfunktioner. Smidig indikatorlampa visar om du sitter i samtal.

Bullerdämpande mikrofon, passivt bullerdämpande lurar samt möjligheten att ansluta till två enheter samtidigt. Ansluts via Bluetooth eller medföljande USB-mottagare.

Räckvidd 30 m. Batteritid 12 h. .

Bluetooth-handsfree från andra varumärken

Shokz OpenComm2 Trådlösa hörlurar

Bluetooth-handsfree från Shokz

Här har vi samlat Bluetooth-handsfree från Shokz.
Jabra Evolve 65 SE UC Trådlöst Datorheadset

Bluetooth-handsfree från Jabra

Utforska allt inom Bluetooth-handsfree från Jabra.

Se gärna också

Shokz OpenComm2 Trådlösa hörlurar

Lätta och bekväma hörlurar utvecklade för många och långa samtal på jobbet eller fritiden. Benledningstekniken lämnar hörselgången fri så att du kan höra ljud från omgivningen samtidigt som du hör den du pratar med klart och tydligt. Brusreducerande bommikrofon, 30 meters räckvidd från telefonen och upp till 16 timmars taltid på en laddning.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024