Sidan innehåller annonslänkar

ASUS VA24DQSB / 24" / IPS / 1920 x 1080 / 75 Hz / 5ms / HDMI,DP,DVI / FreeSync, G-Sync / Justerbar / VESA

Beställ ASUS VA24DQSB / 24" / IPS / 1920 x 1080 / 75 Hz / 5ms / HDMI,DP,DVI / FreeSync, G-Sync / Justerbar / VESA på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten ASUS VA24DQSB / 24" / IPS / 1920 x 1080 / 75 Hz / 5ms / HDMI,DP,DVI / FreeSync, G-Sync / Justerbar / VESA inom kategorin Bildskärm.

Produktinformation

Asus VA24DQSB 24"ASUS VA24DQSB är en 23,8 tums Full HD-skärm som har en ramlös IPS-panel för vidvinkelvisning för att leverera otroligt skarpa bilder och fantastisk videouppspelning. Upp till 75 Hz uppdateringsfrekvens med Adaptive-Sync-teknik för att eliminera spårning och säkerställa skarp och tydlig videouppspelning.

Dess mycket ergonomiska design med lutning, vridning, snurrning och höjdjustering tillsammans med TÜV Rheinland-certified flimmerfri och lågt Blue Light ger en bekväm tittarupplevelse.Verklighetstrogna vyer med 178° vid synvinkelFull HD-upplösning och ramlös IPS-panel ger 178 betraktningsvinklar, både horisontellt och vertikalt, så att du kan njuta av dess vackra bilder från nästan alla håll.AnslutningsmöjligheterEn mängd anslutningsalternativ som inkluderar HDMI, DisplayPort, D-sub och USB-hubb, så ansluts enkelt till en mängd olika datorer, bärbara datorer, konsoler, mediaboxar, tangentbord och möss. Den har också genomgångsportar för linjeingång och hörlursuttag, vilket gör ljudanslutningarna bekvämt.Mångsidigt, ergonomiskt stativ för anpassad komfortEn bekväm visningsposition är alltid inom räckhåll tack vare det ergonomiskt utformade stativet med lutning, vridning, snurrning och höjdjusteringar ger ett fantastiskt utbud av visningsalternativ för ökad produktivitet och komfort.

Skärmen kan även roteras vertikalt 90 grader för användning i porträttläge, vilket är en stor fördel när man arbetar med långa dokument, skriver kod eller surfar på långa webbsidor.Adaptive-SyncAdaptive-Sync-teknik för att eliminera skärmsönderfall och hackiga bildhastigheter för att ge dig sömlös bild och smidigt spelande. Detta ger dig övertaget i förstapersonsskjutare, racing, realtidsstrategier och sporttitlar.

(Adaptive-Sync fungerar med färska hastigheter från 48Hz till 75Hz). ASUS-exklusiva, integrerade GamePlus kan hjälpa dig att få ut mer av ditt spel.

Den här funktionen är utvecklad tillsammans med input från proffsspelare, vilket gör att de kan öva och förbättra sina spelfärdigheter.ASUS Flimmerfri teknikDet är dags att säga hejdå till de trötta, ansträngda ögonen. Flimmerfri teknik hjälper till att minska flimmer på skärmen, vilket ger dig en bekvämare miljö som är redo för filmmaraton.

Se även andra produkter från Bildskärm

Snabbfilter
AOC
ASUS
BenQ
Visa fler
Sortera

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Stationär

Stationär från SharkGaming

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Navee

Se alla produkter
Inomhusklimat

Inomhusklimat från Coway

Se alla produkter
TV

TV från TCL

Se alla produkter