Eufy EufyCam 3 kit med solpanel 2 kameror

Beställ Eufy EufyCam 3 kit med solpanel 2 kameror på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Eufy EufyCam 3 kit med solpanel 2 kameror inom kategorin Batteridrivna övervakningskameror.

Produktinformation

EufyCam 3 Kit är ett avancerat övervakningssystem med 2 vädertåliga kameror med integrerad solcell. Endast 2 timmar direkt solljus om dagen är tillräckligt för att driva kamerorna, som även har en batteritid på hela 365 dagar! Skarp 4K-upplösning som bibehåller en klar bild även när du zoomar, samt mörkerseende i färg via en inbyggd spotlight

AI-algoritmer känner skillnad på familjemedlemmar, främlingar, djur och fordon för mer tillförlitliga notiser. Kamerorna kommunicerar helt trådlöst till den medföljande basstationen med 16 GB inbyggd lagring (kan utökas med en 2,5" SSD/HDD upp till 5 TB) för säker, krypterad och lokal lagring utan månadsavgifter. .

Se gärna också

Arlo Go 2 Övervakningskamera med 4G-anslutning och GPS -14%

Arlo Go 2 är en trådlös övervakningskamera som kan användas fristående tack vara 4G-anslutningen. Kameran har uppladdningsbart batteri, rörelsedetektion, mörkerseende och inbyggd siren. Kräver SIM-kort (nano-sim) för att användas via 4G. Med en integrerad GPS för att lätt kunna lokalisera kameran, om den blir stulen eller om den är monterad i exempelvis en stor skog. Vädertålig och klarar minusgrader, stekande sol och regnskurar. Sparar lokalt på Micro-SD-kort (säljes separat) eller Arlo molntjänst.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Eufy

Se alla produkter
iPad

iPad från Apple

Se alla produkter
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Roborock

Se alla produkter
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Arlo

Se alla produkter