Sidan innehåller annonslänkar
Rubies Costumes Co.

Frost Anna Barnperuk - One size

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En del barn gillar Elsa bäst, andra tycker om den skojiga snögubben Olaf eller den snälla och hjälpsamma Kristoffer. Men väldigt många småttingar är helt betagna av den modiga hjältinnan Anna! Anna är en busig och spontan tjej som mer än allt annat vill att allt ska vara som förut i relationen med hennes älskade syster. Iförd denna söta peruk kan ditt barn låtsas vara Anna när som helst! Den är garanterat en uppskattad present till en liten Frostälskare.

Frost Anna Barnperuk är en barnperuk från Disney, med Annas rödblonda hår och ljusare slingor. Håret är flätat och medellångt.

Storlek One size (Barn).


Beställ Frost Anna Barnperuk - One size på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Frost Anna Barnperuk - One size inom kategorin Barnperuker.

Kategori: Barnperuker
Artikelnummer: 28172-1

Från kunskapsbanken

Milestone

Milestone är en ort i Kanada. Den ligger i provinsen Saskatchewan, i den sydöstra delen av landet, 2 200 km väster om huvudstaden Ottawa. Milestone ligger 579 meter över havet och antalet invånare är 618.Terrängen runt Milestone är mycket platt. Den högsta punkten i närheten är 654 meter över havet, 18,1 km sydväst om Milestone. Trakten runt Milestone är nära nog obefolkad, med mindre än två invånare per kvadratkilometer.. Trakten runt Milestone består till största delen av jordbruksmark. Trakten ingår i den hemiboreala klimatzonen. Årsmedeltemperaturen i trakten är 5 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 22 °C, och den kallaste är februari, med −16 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 504 millimeter. Den regnigaste månaden är juni, med i genomsnitt 111 mm nederbörd, och den torraste är oktober, med 12 mm nederbörd.

Capcom

Capcom (株式会社カプコン, Kabushiki-gaisha Kapukon?) är ett japanskt datorspelsföretag, grundat 1979 i Osaka som Japan Capsule Computers. Det nuvarande namn är en förbindelse av Capsule Computers. Internt är företaget organiserat i olika numrerade production studios.