I Love Fancy Dress

TMNT Raphael Deluxe Barn Maskeraddräkt - One size

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Har du närt en liten rebell vid din barm? Råkar det också vara så att den lilla rebellen alltid sitter klistrad framför TVn när sköldpaddsninjorna härjar och bekämpar brott? I så fall låter det som att Raphael kan vara en av hens största idoler! Raphael är den mest upproriska av sköldpaddor, så det är en perfekt utklädnad för barnet som vill spendera dagen som en revolutionär tuffing.

TMNT Raphael Deluxe Barn Maskeraddräkt är en barndräkt som föreställer Raphael från Teenage Mutant Ninja Turtles. Dräkten inkluderar en mask som täcker hela ansiktet (hål för ögonen, elastiskt band runt bakhuvudet), en jumpsuit som är vadderad med muskler och har skoöverdrag, bälte och ett skal som sätts på ryggen som du kan vaddera själv. Kommer i one size för barn, pasar ungefärlig ålder 8-10 år. Tillverkad av polyester och plast. Notera att dolkar ej medföljer.

  • Storlek: One size (barn, large)
  • Material: Polyester, plast
  • Inkluderar jumpsuit, mask, bälte, skal
  • Dolkar medföljer ej

Detta är en officiellt licensierad produkt.

Jämför produkt TMNT Raphael Deluxe Barn Maskeraddräkt - One size online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten TMNT Raphael Deluxe Barn Maskeraddräkt - One size i kategorin Barndräkter här hos oss.

Kategori: Barndräkter
Artikelnummer: 68100-1
Visa fler