I Love Fancy Dress

TMNT Leonardo Barn Maskeraddräkt - Small

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Brukar ditt barn alltid röra på sig och vill gå på maskeraden som någon riktigt sprallig typ, men du vill gärna att det ska vara lite mer av en zen stämning? Med denna Leonardodräkt får du det bästa av båda världarna! Leonardo är nämligen inte endast en tapper ninja som är en mästare med sitt svärd, utan också ett stort fan av mediation. Perfekt ursäkt för att få barnet att lugna ner sig litegrann när hen blir hyperaktiv av alla ninjafights!

TMNT Leonardo Barn Maskeraddräkt är en barndräkt som föreställer Leonardo från Teenage Mutant Ninja Turtles. Dräkten inkluderar en mask som täcker ansiktet (hål för ögonen, elastiskt band runt bakhuvudet), jumpsuit med skoöverdrag, bälte och ett skal som sätts på ryggen som du kan vaddera själv. Kommer i storlekarna small (3-4 år), medium (5- år) och large (8-10 år). Tillverkad av plast och polyester.

  • Storlek: S, M, L
  • Material: Plast, polyester
  • Inkluderar jumpsuit, mask, bälte, skal

Detta är en officiellt licensierad dräkt.

Jämför produkt TMNT Leonardo Barn Maskeraddräkt - Small online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten TMNT Leonardo Barn Maskeraddräkt - Small i kategorin Barndräkter här hos oss.

Kategori: Barndräkter
Artikelnummer: 68095-1
Visa fler