Rubies Costumes Co.

Sofia Barn Deluxe Maskeraddräkt - Small

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Att helt plötsligt bli en prinsessa är inte alltid helt lätt, som för Sofia Den Första. Nu kan din lilla tjej där hemma också förvandlas till en prinsessa på en sekund med denna superfina Sofia maskeraddräkt. Och kanske kan även hon få lite hjälp av de tre goda féerna från Törnrosa som Sofia också fick.

Sofia Barn Deluxe Maskeraddräkt inkluderar en söt lila klänning med vacker spets och många fina detaljer. Klänningen kommer med glittriga puffärmar och ett fint motiv av Sofia själv på bröstet. Ingår gör även en matchande glittrande tiara.

  • Finns i storlek Small och Medium.
  • Inkluderar Klänning och tiara.
  • Material 100% Polyester.
Detta är en officiellt licensierad Disney™ produkt.

Jämför produkt Sofia Barn Deluxe Maskeraddräkt - Small online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Sofia Barn Deluxe Maskeraddräkt - Small i kategorin Barndräkter här hos oss.

Kategori: Barndräkter
Artikelnummer: 30655-1
Visa fler

Från kunskapsbanken

Barn

En människa är ett barn från födelsen till pubertetens inträde. Ett barn av kvinnligt kön kallas flicka, tjej eller tös, och ett barn av manligt kön kallas pojke, påg, kille, grabb, pojk eller gosse.