Rubies Costumes Co.

Sofia Barn Deluxe Maskeraddräkt - Medium

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Att helt plötsligt bli en prinsessa är inte alltid helt lätt, som för Sofia Den Första. Nu kan din lilla tjej där hemma också förvandlas till en prinsessa på en sekund med denna superfina Sofia maskeraddräkt. Och kanske kan även hon få lite hjälp av de tre goda féerna från Törnrosa som Sofia också fick.

Sofia Barn Deluxe Maskeraddräkt inkluderar en söt lila klänning med vacker spets och många fina detaljer. Klänningen kommer med glittriga puffärmar och ett fint motiv av Sofia själv på bröstet. Ingår gör även en matchande glittrande tiara.

  • Finns i storlek Small och Medium.
  • Inkluderar Klänning och tiara.
  • Material 100% Polyester.
Detta är en officiellt licensierad Disney™ produkt.

Beställ Sofia Barn Deluxe Maskeraddräkt - Medium på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Sofia Barn Deluxe Maskeraddräkt - Medium inom kategorin Barndräkter.

Kategori: Barndräkter
Artikelnummer: 30655-2
Visa fler

Från kunskapsbanken

Barn

En människa är ett barn från födelsen till pubertetens inträde. Ett barn av kvinnligt kön kallas flicka, tjej eller tös, och ett barn av manligt kön kallas pojke, påg, kille, grabb, pojk eller gosse.

Medium

Ett medium är något som kan lagra, förmedla eller överföra information. Bild, text, tal och ljud är de vanligaste verktygen vid förmedling via medierna och dessa engagerar enbart synsinnet och hörseln. Känselsinnet används i medieringssammanhang för brailleskrift eller braillebilder för människor med nedsatt syn eller blindhet. Vanliga medier är television, video, film, radio, musik-cd, tidningar, tidskrifter, böcker, datorspel, Internet, telefon m.m. Även exempelvis språk, matematik, lagstiftning, har abstrakta system och strukturer i sig som gör att de fungerar som verktyg, medel, medier, för kommunikation. Ett massmedium är ett meddelelsemedel som samtidigt kan nå många människor, till exempel en tidning, radio, TV, Internet, eller en person som talar till många människor, exempelvis en programledare eller lärare. Ett etermedium är en informationskanal som använder radiovågor, det vill säga radio och TV. Namnet kommer av att man i radioteknikens barndom trodde att radiovågorna förmedlades genom rymden av ett osynligt ämne som man kallade eter. Multimedia kallas kombinationer av olika mediumtyper, främst interaktiva datortillämpningar där bild, text och ljud samverkar, till exempel interaktiva uppslagsverk eller läromedel på cd eller dvd, men även konstverk kan använda multimedier. Interaktiva medier är sådana medier som mottagaren kan samverka med, styra eller förändra, till exempel datorspel, uppslagsverk som Wikipedia, Internet och interaktiv tv.