Produktinformation

MSI B550 GAMING GEN3MSI B550 Gaming GEN3 är ett prisvärt moderkort med Core Boost för att stödja fler antal kärnor på processorn, DDR4 boost för två RAM-minnen upp till 4400(OC) MHz och Turbo M.2 för snabbade hårddiskar än någonsin. Dessutom har kortet stöd för RGB-belysning via Mystic Light-programvaran.

Detta moderkort gör dig med andra ord redo för framtidens gaming!Mystic Light RGBMed Mystic Light-programvaran skapar du läckra ljus- och färgscheman Välj mellan 16,8 miljoner färger och 29 olika LED-effekter.

Mystic Light stödjer även ett stort utbud av andra tillverkare när det kommer till fläktar, RGB-strips, möss, tangentbord, musmattor med mera.JRGB-anslutningen ger Mystic Light RGB anslutning för inkoppling av RGB-strips på upp till 3 meter tack vare sin strömstyrka på 3A. Med RGB-strips lägger man till ytterligare möjligheter till att skapa riktigt coola ljuseffekter i sin dator.M.2 lagring med stöd för NVMeDetta MSI GAMING-moderkort stöder den senaste lagringsstandarden vilket gör att du kan ansluta ultrasnabba lagringsenheter, vilket ger dig förmåner i spelet.

Starta spel snabbare, ladda nivåer snabbare och ha en verklig fördel över dina fiender.MSI Audio BoostEn uppslukande ljudupplevelse när du spelar sina favoritspel bidrar till den fantastiska känsla av att vara på plats i spelet.MSI Audio Boost ger den bästa ljudkvaliteten med hjälp av ljudkomponenter i premiumkvalitet. Detta gör det möjligt att njuta av hisnande, omvälvande ljud för att skapa en otroligt spännande spelsession.Många smarta funktionerMSI B550 är full av funktioner för att förse din dator med snabbare minnen, högre överklocknings möjligheter och ökad stabilitet.

Med isolerade minneskretsar och optimerad övervakning får man perfekt stabilitet och prestanda, så du behöver aldrig oroa dig för att ditt system kraschar under spel.De tekniska förbättringarna av DDR4 Boost möjliggör mer stabilitet vid högre minneshastigheter jämfört med andra märken. Njut av den extra boosten i spelprestanda eller när du arbetar med stora videofilmer och foton eller spelar de senaste och mest krävande spelen.Designad för oändliga inställningarGrundat på erfarenhet och med en lång historia om att skapa bland de bästa moderkorten med smarta funktioner, kan du lita på det här moderkortet för att leverera den bästa prestanda under de mest extrema förhållandena.

Otaliga systeminställningar och felsökningsverktyg står till ditt förfogande för att driva ditt system till nya höjder och tillfredsställer även de mest krävande användare.Core Boost-tekniken kombinerar MSIs premiumlayout och full digital power design som möjliggör snabbare och ofördelad strömleverans till CPU med pinpoint-precision.Byggd på kvalitetAtt använda endast de finaste kvalitetskomponenterna och integrera de senaste tekniska innovationerna ger bästa möjliga spel- och yrkeserfarenhet. Rigorös kvalitetsprovning under de mest extrema förhållandena garanterar ett super pålitligt högpresterande moderkort.Enkel navigeringMSI har gjort att deras BIOS innehåller alla de senaste alternativen och är lätt att använda för alla, för gamers och vanliga användare.

De omfattande funktionerna gör att du kan finjustera ditt system för att leverera pålitlig högsta prestanda när du spelar. Vare sig det gäller överklockning eller att se över inställningarna så ska det vara enkelt för alla att kunna ta del och förstå. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024