Sidan innehåller annonslänkar

ASUS PRIME B650M-A

Beställ ASUS PRIME B650M-A på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten ASUS PRIME B650M-A inom kategorin AMD.

Produktinformation

ASUS Prime B650M-AASUS Prime-seriens moderkort är expertkonstruerade för att frigöra den fulla potentialen hos AMD Ryzen 7000-seriens processorer. PRIME B650M-A WIFI har en robust kraftdesign, omfattande kylningslösningar och intelligenta inställningsalternativ och ger användare och DIY-byggare en rad optimeringar av prestandan med hjälp av intuitiva funktioner i mjukvara och inbyggd programvara.• AMD AM5-uttag Redo för AMD Ryzen™ 7000 Series stationära processorerUltrasnabb anslutning Wi-Fi 6, M.2 PCIe 5.0, Realtek 2,5 Gb Ethernet, USB 3.2 Gen 2 portar, USB 3.2 Gen 1 Typ-C® på framsidan• ASUS OptiMem II Noggrann styrning av spår och vias samt optimering av jordlagret för att bevara signalintegriteten för förbättrad överklockning av minnetOmfattande kylning VRM-kylfläns, PCH-kylfläns, hybridfläkthuvuden och Fan Xpert 2+Aura Sync RGB-belysning Inbyggda adresserbara Gen 2-huvuden och Aura RGB-huvuden för RGB LED-remsor, som enkelt kan synkroniseras med Aura Sync-kompatibel hårdvaraFLEXIBILITETOmfattande kontroller utgör grunden för ASUS PRIME-serien.

PRIME B650-moderkortet innehåller flexibla verktyg för att justera varje aspekt av ditt system, vilket gör det möjligt att justera prestandan för att perfekt matcha ditt arbetssätt och maximera produktiviteten.PBO-förbättringAMD Precision Boost Overdrive (PBO) pressar CPUs ström- och spänningsbudget för att på lämpligt sätt öka prestandan. Genom att aggressivt justera PBO-parametrarna kan AMDs algoritm utnyttja moderkortets robusta kraftlösning för att öka prestandan ännu mer.Fan Xpert 2+ASUS Fan Xpert 2+ programvara ger omfattande kontroll över fläktarna.

Ett Auto-Tuning-läge konfigurerar alla parametrar på ett intelligent sätt med ett enda klick. Det finns också ett extremt tyst läge som sänker fläkthastigheterna i chassit till under standardminimum för att hålla systemet viskande tyst när du utför lätta uppgifter.

Fläktarna kan också styras via UEFI BIOS.Digi+VRM-kontrollDigi+ spänningsregulatormodulen (VRM) ger realtidskontroll över spänningsdämpning, automatisk frekvensomkoppling och inställningar för energieffektivitet. Det gör det också möjligt att finjustera din CPU för ultimat stabilitet och prestanda.DDR5Omfattande alternativ för minnesinställning är hörnstenen i PRIME-moderkorten.

Med PRIME B650M-A WIFI kan du dra ut all potential ur dina DDR5-moduler, oavsett om de kommer från ett kit med extrema hastigheter eller en uppsättning på instegsnivå som annars skulle vara låst.För dem som vill flyga över DDR5-hastigheterna är PRIME B650M-A WIFI förberedd och redo för entusiastiska kit tack vare det omfattande stödet för AMD Extended Profiles for Overclocking (EXPO™). Erfarna veteraner kan ytterligare finjustera prestandan via det omfattande utbudet av inställningar i UEFI.Personlig anpassningEtt finjusterat entusiastsystem förtjänar en matchande estetik.

ASUS Aura erbjuder full RGB-belysningskontroll med en mängd olika funktionella förinställningar för de inbyggda RGB-ljusdioderna samt för remsor och enheter som är anslutna till de inbyggda RGB-huvudena - och allt kan synkroniseras med en ständigt växande portfölj av Aura-kompatibel hårdvara.Adresser för Gen 2 HeadersTre adresserbara Gen 2-huvuden kan upptäcka antalet lysdioder på adresserbara RGB-enheter av andra generationen, vilket gör det möjligt för programvaran att automatiskt skräddarsy ljuseffekter för specifika enheter. De nya huvudena erbjuder även bakåtkompatibilitet med befintlig Aura RGB-utrustning. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Drönare

Drönare från DJI

Se alla produkter
Projektor

Projektor från Epson

Se alla produkter
Hörlurar

Hörlurar från Sony

Se alla produkter
Router

Router från Netgear

Se alla produkter