Logitech Combo Touch Tangentbordsfodral för iPad 10,9” (10th gen.)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Logitech Combo Touch är ett Smart, skyddande skal med tangentbord och trackpad för en produktiv, datorliknande upplevelse med din surfplatta. För iPad 10,9” (Gen.

10, 2022). Utrustat med avtagbart tangentbord med fullstora och bakgrundsbelysta tangenter, funktionsknappar för flera iOS-funktioner samt trackpad.

Skalet skyddar samtidigt surfplattans yttre och har plats för Apple Pencil eller annan penna. OBS Passar ej iPad Air 10,9". .

Se gärna också

Linocell Tangentbordsfodral för iPad 10,9" Gen. 10

Förvandla din iPad till en laptop med tangentbord och styrplatta. Stöd för gester som låter dig navigera din iPad och smidigt hoppa mellan appar, zooma in/ut i bilder och scrolla genom text. Ansluter via Bluetooth och går att vinkla för bästa betraktningsvinkel. Tangentbordsdelen går att separera från fodralet. Laddas via medföljande USB-C-kabel och har en batteritid på cirka 80 timmar.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024