Sidan innehåller annonslänkar

Creality Ender-3 S1 PRO - 220*220*270 MM

Beställ Creality Ender-3 S1 PRO - 220*220*270 MM på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Creality Ender-3 S1 PRO - 220*220*270 MM inom kategorin 3D-skrivare.

Produktinformation

Ender 3 S1 Pro är en ny och förbättrad version av den mycket framgångsrika Ender 3. Utrustad med bland annat en nyutvecklad direkt extruder med dubbla växlar, automatisk bäddnivellering, 32-bitars tyst huvudkort, är S1-Pro en mycket prisvärd skrivare med allt du kan önska dig i den här prisklassen.Ender 3 S1 Pro är en ny och förbättrad version av den mycket framgångsrika Ender 3 S1.

Utrustad med en nyutvecklad direkt extruder med dubbla växlar. Den nya Sprite-extrudern har dubbla kugghjul, vilket innebär att den trycker igenom filamentet med stor kraft, och den är även kompatibel med flexibla typer av filament som TPU, som normalt sett är mycket svåra att skriva ut med - men inte med Sprite! CR-Touch 16-punkts automatisk bäddnivellering tar bort gissningsarbetet med att försöka nivellera din bädd

Den är lätt att använda och ger dig alltid en perfekt utjämnad utskriftsyta. 32-bitars tyst huvudkort kommer att se till att skrivaren går smidigt och tyst.

Ett annat bra tillägg till den här skrivaren är det nya munstycket med hög temperatur för utskrift av material som når upp till 300°. Som standard är S1-Pro utrustad med en flexibel magnetisk byggplatta i fjäderstål med en PEI-yta.

Detta hjälper modellerna att fästa bättre samtidigt som det gör det mycket enkelt att ta bort dem. Extra tillbehör som lasergraverare, vätskakyld kylfläns och wi-fi-box kommer att finnas tillgängliga.

Produkter från kända varumärken
Bildskärm

Bildskärm från ASUS

Se alla produkter
Intel

Intel från ASUS

Se alla produkter
SSD

SSD från Corsair

Se alla produkter
NAS

NAS från Synology

Se alla produkter