Sidan innehåller annonslänkar

Xiaomi 13 Pro 12+256Gb - Ceramic Black

Jämför produkt Xiaomi 13 Pro 12+256Gb - Ceramic Black online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Xiaomi 13 Pro 12+256Gb - Ceramic Black i kategorin Xiaomi här hos oss.

Produktinformation

Xiaomi 13 Pro• Leica professionell optisk lins- 1” Ultra stor sensor, 75mm flytande telefotolins• Ledande Snapdragon® 8 Gen 2- Ultra-snabb och energi-effektiv för ett batteri som räcker hela dagen*• WQHD+ dynamisk 120hz AMOLED Display- Otroliga detaljer med extremt följsam respons• 0–100% på 19 minuter*, med ström från 120W HyperCharge - Marknadsledande laddning med laddare som kommer med i kartongenAutentisk Leica upplevelse som erbjuder två fotografiska stilar med Leicas äkta färgbildbehandlingProfessionell optisk lins som är gemensamt utvecklad med Leica, som med hjälp av ett anti reflektionsfilter och ”Lens edge ink coating” teknologi förbättrar ljusspridningen för skarpa bilder både dag och natt. Xiaomi 13 Pro’s huvudkamera har en 1” ultra-stor IMX989 sensor med en 23mm ƒ/1.9 Leica professionell optisk lins som består av 8 asfäriska linser, ALD filter för ultra-låg reflektion, Lens edge ink coating, ett nytt cykliskt olefin material, och ett spinnbeläggnings-behandlat IR filter för att uppnå samma optiska kvalité som Xiaomi 12S Ultra, och stödjer HyperOIS.Xiaomi 13 Pro innehåller också en ny Leica 75mm brännvidds telefotolins, och hela kamerasystemet har en optisk zoomräckvidd på 0.5x – 1x – 3.2x.

75mm är en klassisk Leica brännvidd som gör porträtt mindre förvrängda och framhäver motivet i bilden. Dessutom erbjuder Xiaomi 13 Pro’s system för mästerobjektiv en 75mm porträttlins för att skapa ett kort skärpedjup och en unik bakgrundsoskärpa, också kallat Bokeh.Xiaomi 13 Pro’s 75mm telefoto innehåller en flytande fokuslinsdesign som tar referenser från den design som SLR linser har på sin optiska väglängd, och innovativt delar upp de sex linserna i två grupper.

De bakre tre har en stark fokuskapacitet och kan flyta inuti linsgruppen när den fokuserar, och därmed uppnå en större fokusräckvidd från 10cm till oändlighet inom en begränsad resedistans, vilket ger dig möjligheten att inte bara fota med den vanliga 75mm telefoto och porträttlinsen, utan också extrema närbilder. Leica Authentic Look, en av de två fotografiska stilarna på Xiaomi 13 Pro, efterliknar starkt Leicas signatur-stil, den bevarar de äkta kontrasterna mellan ljust och mörkt och den korrekta vitbalansen i bilden, den undviker betydande förvrängning av ljus och färg, och eftersträvar en exakt balans av beräkningsfotografering för att fånga en bild utan förvrängning.

Bilder tagna under detta läge kan användas direkt, men det lämnas också rum för justeringar i efter-produktion. Leica Vibrant Look är en fotografisk stil som behåller korrekthet och återhållsamhet samtidigt som den måttfullt justerar ljusstyrka och mättnad för att leverera ljusa och skarpa skuggor, tillsammans med levande färger, vilket gör den passande för livliga scener och informativa inspelningar.

Tack vare att de är drivna av Leicas fotografiska estetik, kommer både Leica Authentic Look och Leica Vibrant Look uppgraderade för att stödja P3 färgomfång, vilket fångar 25% mer färg och förbättrar uttrycket av rött och grönt dramatiskt. Detta gör Xiaomi 13 Pro perfekt för att fånga den vackraste tiden på dagen – timmen runt solnedgång, också vanligtvis kallat ”golden hour” eller ”blues moment”.

I dessa flyktiga ögonblick kommer himlen leverera en underbar mängd av olika färger, och därmed utmana det färg och dynamiska omfång som finns i ett fotografiskt kamerasystem. Ultimat prestanda med Snapdragon® 8 Gen 2Xiaomi 13 Pro innehåller den senaste 4nm flaggskepps processorn från Qualcomm, Snapdragon® 8 Gen 2.

Den nya 1+4+3 fusion CPUns uppbyggnad medför 37% förbättrad prestanda medan den reducerar energiförbrukningen med 47%. Den helt nya Adreno GPUn medför 42% förbättrad prestanda medan den reducerar energiförbrukningen med 49%.

I typiska benchmark workloads uppnådde Snapdragon® 8 Gen 2 nästan 2x fps/watt. Utrustad med den senaste LPDDR5X 8533Mbps minne och UFS 4.0 flashlagring, erbjuds dataöverföring i klass med stationära processorer, och det förbättrar arbetet med massdata så som beräkningsfotografering väsentligt.

UFS 4.0 inkluderar också vår fil-baserade optimering som håller fragmenteringen i schack. Pro HDR display med extraordinär designXiaomi 13 seriens Pro HDR display kommer med enastående kontrastomfång, fantastisk ljusstyrka och bred filmisk färgskala.

Produkter från kända varumärken
SSD

SSD från Corsair

Se alla produkter
Accesspunkter

Accesspunkter från Ubiquiti

Se alla produkter
iPad

iPad från Apple

Se alla produkter
Stationär

Stationär från SharkGaming

Se alla produkter