Sidan innehåller annonslänkar

Xiaomi 13 Pro 12+256GB - Ceramic Black

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Xiaomi 13 ProXiaomi 13 Pro 5G smartphone är utrustad med en imponerande prestanda, vilket möjliggörs av dess kraftfulla åttakärniga Snapdragon 8 Gen 2-processor. Den livfulla 6,73-tums POLED-skärmen med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz ger också en imponerande skärpa.

Dess trippelkamerauppsättning är också enastående, med en huvudkamera på 50,3 megapixel.• Dual SIM med stöd för eSIM• Förbättrad WiFi med WiFi 6 (802.11x) och WiFi Direct• Uppgraderat Bluetooth till version 5.3• NFC teknik• MIUI 14 som bygger på Android 13.Du kan ta fantastiska bilder, spela in högupplösta videor och uppleva en sömlös användarupplevelse med prestandan från Xiaomi 13 Pro 5G. Med dess kraftfulla åttakärniga Snapdragon 8 Gen 2-processor och 12GB RAM, kan du enkelt multitaska och använda krävande appar utan lagg.

Med trippelkamerasystemet och en 50Mpx-huvudkamera, kan du fånga minnesvärda stunder med otrolig bildkvalitet. Och tack vare 6,73 "AMOLED-skärmen, kan du uppleva livliga färger och skarpa detaljer som ger dig det bästa sättet att upptäcka världen på.Bildfångare och KamerorXiaomi 13 Pro utrustas med en imponerande trippelkamera, bestående av en 50.3Mpx-huvudkamera med bländare på ƒ/2.0, som levererar livfulla och skarpa bilder, samt högupplösta videor.

Tack vare den stora sensorn och den optiska Leica-linsen är kameran idealisk för både vardagliga fotografer och fotointresserade. Den ultrabreda 50Mpx ƒ/2.0-kameran fångar hela motivet på en och samma bild, medan 50Mpx ƒ/2.0-telefotokameran zoomar in på detaljer på långt avstånd utan att tumma på kvaliteten.

För selfies med vänner är den breda främre 32Mpx ƒ/2.0-kameran perfekt, med detaljerade och skarpa resultat.PekskärmMed vår 6.73" POLED WQHD Dot-skärm som har en hög upplösning på 3200x1440p, kommer du att kunna titta på videor och bilder med enastående klarhet samtidigt som du upplever en smidig användarupplevelse. Uppdateringsfrekvensen på 120Hz ger snabbt scrollande och smidigt spelande, medan Corning Gorilla Glass 7 skyddar din skärm mot repor och stötar så att den håller sig i toppskick under en lång tid framöver.Hastighet och förvaringsutrymmeMed en kraftfull åttakärnig Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-processor är Xiaomi 13 Pro redo att hantera krävande appar utan problem.

Dessutom gör det 12GB medföljande RAM-minnet multitasking enkelt, vilket innebär att du kan redigera videor, ha appar laddade i bakgrunden och spela strömkrävande spel utan några som helst problem. Dessutom kan du lagra flera timmars innehåll på det stora 256GB-internminnet, som rymmer alla dina appar, dokument, foton och videor. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024