Twinkly Squares - 1 Master + 5 Slaves Starter Kit

Beställ Twinkly Squares - 1 Master + 5 Slaves Starter Kit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Twinkly Squares - 1 Master + 5 Slaves Starter Kit inom kategorin Nätverk.

Produktinformation

Revolutionära Twinkly Squares smarta LED-väggpaneler helt omdefiniera dekorativ belysning. Oavsett om du vill pixelperfekta konstverk och GIF-bilder för ditt hem eller kontor utrymme, cool atmosfär och stämningsbelysning, reaktivt spelande lampor, eller en unik nattlampa för barn, Squares är ett måste bildskärm och belysningsdekoration.

Detta kit innehåller en huvudpanel och 5 förlängningspaneler som varje har64 premium, app-kontrollerade, adresserbara lysdioder som var designad för extraordinär ljusstyrka och färgkvalitet i över 16 miljoner färger. Kombinera mästaren fysiskt panel med upp till totalt 15 förlängningspaneler (andra säljs separat), och använd Twinkly-appen för att synkronisera större grupper av kvadrater och skapa enorma skärmar av praktiskt taget oändliga förinställda och anpassningsbara effekter, animationer, GIFer ochpixelkonst på dina väggar och tak.

Endast för inomhusbruk.Blinkande lampor är lätta att konfigurera via Bluetooth® och Wi-Fi och kan röststyras med röstassistenter Amazon Alexa, Google Assistant och Apple HomeKit. En gång du har ställt in dina lampor, låt Twinkly-appen göra resten den skannar och kartlägger varje enskild glödlampa och förvandlar din ljus till en anpassningsbar dekorativ display.

Då får du att tillämpa praktiskt taget oändliga standardeffekter och animationer ellerskapa dina egna personliga.För ännu mer imponerande dekorationer, kombinera din lyser med Twinkly Music (säljs separat), en USB-enhet med en inbyggd mikrofon som tolkar omgivande ljud och musik i ditt utrymme och applicerar matchande färger och effekter på dina lampor. Och för spelare, Twinkly sömlöst integreras med Razer Chroma™ RGB och OMEN Light Studio för att ta spelandet till nästa nivå med fantastiska ljuseffekter som reagerar på spelet. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Nätverk från andra varumärken

Shelly Pro 3EM

Nätverk från Shelly

Visa produkter inom Nätverk från Shelly.
Upp till 8% rabatt
Twinkly Squares - 1 Master + 5 Extensions Starter Kit

Nätverk från Twinkly

Se vad Twinkly har inom Nätverk.
Google Nest Hub 2nd gen Chalk

Nätverk från Google

Missa inga bra priser på Nätverk från Google.
Sensibo Elements

Nätverk från Sensibo

Visa produkter inom Nätverk från Sensibo.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023