Twinkly Squares - 1 Master + 5 Slaves Starter Kit

Beställ Twinkly Squares - 1 Master + 5 Slaves Starter Kit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Twinkly Squares - 1 Master + 5 Slaves Starter Kit inom kategorin Wi-Fi.

Produktinformation

Revolutionära Twinkly Squares smarta LED-väggpaneler helt omdefiniera dekorativ belysning. Oavsett om du vill pixelperfekta konstverk och GIF-bilder för ditt hem eller kontor utrymme, cool atmosfär och stämningsbelysning, reaktivt spelande lampor, eller en unik nattlampa för barn, Squares är ett måste bildskärm och belysningsdekoration.

Detta kit innehåller en huvudpanel och 5 förlängningspaneler som varje har64 premium, app-kontrollerade, adresserbara lysdioder som var designad för extraordinär ljusstyrka och färgkvalitet i över 16 miljoner färger. Kombinera mästaren fysiskt panel med upp till totalt 15 förlängningspaneler (andra säljs separat), och använd Twinkly-appen för att synkronisera större grupper av kvadrater och skapa enorma skärmar av praktiskt taget oändliga förinställda och anpassningsbara effekter, animationer, GIFer ochpixelkonst på dina väggar och tak.

Endast för inomhusbruk.Blinkande lampor är lätta att konfigurera via Bluetooth® och Wi-Fi och kan röststyras med röstassistenter Amazon Alexa, Google Assistant och Apple HomeKit. En gång du har ställt in dina lampor, låt Twinkly-appen göra resten den skannar och kartlägger varje enskild glödlampa och förvandlar din ljus till en anpassningsbar dekorativ display.

Då får du att tillämpa praktiskt taget oändliga standardeffekter och animationer ellerskapa dina egna personliga.För ännu mer imponerande dekorationer, kombinera din lyser med Twinkly Music (säljs separat), en USB-enhet med en inbyggd mikrofon som tolkar omgivande ljud och musik i ditt utrymme och applicerar matchande färger och effekter på dina lampor. Och för spelare, Twinkly sömlöst integreras med Razer Chroma™ RGB och OMEN Light Studio för att ta spelandet till nästa nivå med fantastiska ljuseffekter som reagerar på spelet. .

Se även andra produkter från Wi-Fi

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Smartklocka

Smartklocka från GARMIN

Se alla produkter
GPU

GPU från ASUS

Se alla produkter
Smarta lås

Smarta lås från Yale

Se alla produkter
Stationär dator

Stationär dator från Webhallen

Se alla produkter