Sidan innehåller annonslänkar

Cobra HH600 DSC VHF

Jämför produkt Cobra HH600 DSC VHF online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cobra HH600 DSC VHF i kategorin Walkie talkies här hos oss.

Produktinformation

Med en robust byggkvalité och ställbar uteffekt. Vattentät design som är lätt att hitta, tack vare sin färgstarka profil.

Flyter om du skulle tappa den i vatten. Med en stor och tydlig bakgrundsbelyst display, med information kring batterinivå, signalstyrka (utgående/inkommande) och vald kanal.

Med scanningsfunktion och möjligheten att koppla vidare till en extern mikrofon. OBS Framtagen för marint bruk och kräver tillstånd och anropsnummer.

Se gärna också

Cobra HH350 VHF-radio

Med en robust byggkvalité och ställbar uteffekt. Vattentät design som är lätt att hitta, tack vare sin färgstarka profil. Flyter om du skulle tappa den i vatten. Med en stor och tydlig bakgrundsbelyst display, med information kring batterinivå, signalstyrka (utgående/inkommande) och vald kanal. Med scanningsfunktion och möjligheten att koppla vidare till en extern mikrofon. OBS: Framtagen för marint bruk och kräver tillstånd och anropsnummer. Se info nedan:

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Walkie talkies

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Arlo

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från MSI

Se alla produkter
Trådlösa routrar

Trådlösa routrar från Asus

Se alla produkter
Nätverkskamera

Nätverkskamera från Eufy

Se alla produkter