Sidan innehåller annonslänkar

Cobra HH600 DSC VHF

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Med en robust byggkvalité och ställbar uteffekt. Vattentät design som är lätt att hitta, tack vare sin färgstarka profil.

Flyter om du skulle tappa den i vatten. Med en stor och tydlig bakgrundsbelyst display, med information kring batterinivå, signalstyrka (utgående/inkommande) och vald kanal.

Med scanningsfunktion och möjligheten att koppla vidare till en extern mikrofon. OBS Framtagen för marint bruk och kräver tillstånd och anropsnummer.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Topcom Twintalker 9500 Walkie-talkie 2-pack

Topcom Twintalker 9500 är ett paket med två stryktåliga, licensfria walkie-talkie-apparater (446 MHz) som passar perfekt till jaktaktiviteter och airsoft. Utrustade med åtta kanaler, 121 underkanaler, och en räckvidd på upp till 10 km. Kan bevaka två kanaler samtidigt (dual-watch). 38 olika pilottoner gör det möjligt att stänga ute andra användare. Varje sändning kan avslutas med ton (roger beep). Vox-funktion för automatisk sändning vid tal gör modellen lämplig som babyvakt eller MC-intercom.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024