Sidan innehåller annonslänkar
HTC

HTC Vive Pro 2 VR Headset Full kit

Beställ HTC Vive Pro 2 VR Headset Full kit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten HTC Vive Pro 2 VR Headset Full kit inom kategorin VR-Headset.

Produktinformation

Just nu ingår After The Fall vid köp av Vive Pro 2Giltigt mellan 7 februari 2022 till 31 Mars 2022. Använd den digitala koden som är inkluderad I förpackningen.

Begränsad tillgång. Koden ger dig 2 månaders prova-på-prenumeration av Viveport INFINITY samt spelet After The Fall i nedladdningsbar version.Se fullständiga villkor här https://vive.com/eu/terms/promo-2022-afterthefall/Aktivera din kod via länken nedanhttps://store.vive.com/code/eu/redemptionAvancerad grafik och ljud för uppslukande PC-VR.

Målinriktad och pragmatisk ergonomi ger en smidig och bekväm upplevelse.Visualisera med 5K-skärpaSjunk ner i det kreativa djupet. Se, dela och utforska idéer med kristallklar skärpa.

Lyft fram de fina detaljerna i VR-spel. 5K-upplösning omvandlar allt i VR till fantastiska visuella upplevelser.Utvidga din horisontBrett horisontellt synfält (FOV) på 120° utvidgar VR-upplevelsen.

Den utökade vinkeln är bättre anpassad till det mänskliga ögat och gör att du kan se mer på ett naturligt och bekvämt sätt.Snabbt, smidigt och det allra senaste inom VR-grafikNjut av ett exceptionellt visuellt flöde med ett uppdateringsintervall på 120 Hz. Upplev grafikintensiva applikationer och spel på rätt sätt.

Minska risken för trötta ögonJusterbart pupillavstånd (IPD)* för optimal synkomfort. Du ställer enkelt in rätt skärpa med hjälp av reglaget när du bär headsetet.*IPD – avståndet i mm mellan pupillernas mittpunkt.

Ergonomisk design för balans och komfortBranschledande balanserad konstruktion och möjlighet att justera. En bekväm passform för VR-sessioner, oavsett hur länge de pågår och vilket syftet är.

Passar många olika huvudstorlekar och typer av syn, till och med om du bär glasögon. Upplev ljud av hög kvalitetLyssna på VR-miljöer på det sätt de är tänkta att låta.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Accesspunkter

Accesspunkter från Ubiquiti

Se alla produkter
RAM-minne

RAM-minne från Corsair

Se alla produkter
Router

Router från Netgear

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter