Sidan innehåller annonslänkar
HTC

HTC Vive Pro 2 VR Headset Full kit

Jämför produkt HTC Vive Pro 2 VR Headset Full kit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten HTC Vive Pro 2 VR Headset Full kit i kategorin VR-Headset här hos oss.

Produktinformation

Just nu ingår After The Fall vid köp av Vive Pro 2Giltigt mellan 7 februari 2022 till 31 Mars 2022. Använd den digitala koden som är inkluderad I förpackningen.

Begränsad tillgång. Koden ger dig 2 månaders prova-på-prenumeration av Viveport INFINITY samt spelet After The Fall i nedladdningsbar version.Se fullständiga villkor här https://vive.com/eu/terms/promo-2022-afterthefall/Aktivera din kod via länken nedanhttps://store.vive.com/code/eu/redemptionAvancerad grafik och ljud för uppslukande PC-VR.

Målinriktad och pragmatisk ergonomi ger en smidig och bekväm upplevelse.Visualisera med 5K-skärpaSjunk ner i det kreativa djupet. Se, dela och utforska idéer med kristallklar skärpa.

Lyft fram de fina detaljerna i VR-spel. 5K-upplösning omvandlar allt i VR till fantastiska visuella upplevelser.Utvidga din horisontBrett horisontellt synfält (FOV) på 120° utvidgar VR-upplevelsen.

Den utökade vinkeln är bättre anpassad till det mänskliga ögat och gör att du kan se mer på ett naturligt och bekvämt sätt.Snabbt, smidigt och det allra senaste inom VR-grafikNjut av ett exceptionellt visuellt flöde med ett uppdateringsintervall på 120 Hz. Upplev grafikintensiva applikationer och spel på rätt sätt.

Minska risken för trötta ögonJusterbart pupillavstånd (IPD)* för optimal synkomfort. Du ställer enkelt in rätt skärpa med hjälp av reglaget när du bär headsetet.*IPD – avståndet i mm mellan pupillernas mittpunkt.

Ergonomisk design för balans och komfortBranschledande balanserad konstruktion och möjlighet att justera. En bekväm passform för VR-sessioner, oavsett hur länge de pågår och vilket syftet är.

Passar många olika huvudstorlekar och typer av syn, till och med om du bär glasögon. Upplev ljud av hög kvalitetLyssna på VR-miljöer på det sätt de är tänkta att låta.

Se även andra produkter från VR-Headset

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Bildskärm

Bildskärm från ASUS

Se alla produkter
Drönare

Drönare från DJI

Se alla produkter
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Arlo

Se alla produkter
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Eufy

Se alla produkter